RSS
27 Листопада 2017 Book24.ua
Якщо Ви хочете, аби Ваше життя було незвичайним, то маєте бути готовими до щоденних та безперервних змін. Отож про декілька корисних книг з ефективними порадами, дотримуючись яких Ваш ранок стане чудовим, день – продуктивним, вечір – насиченим, а у підсумку життя заграє новими барвами. У добі, на жаль, не з’явиться більше годин, але їх і не треба, якщо на повну використовувати ті, що є.
2 Листопада 2017 Book24.ua
Не зважаючи на час і відстань, саме читаючи біографії або мемуари видатних людей можна познайомитися з ними ближче, дізнатися про унікальний життєвий шлях, обставини і події, які впливали на формування їх особистості. Тому пропонуємо вашій увазі 5 книг, в центрі кожної з яких — історії справжніх людей.
16 Жовтня 2017 Book24.ua
Генрі Марш – відомий британський нейрохірург. Врятував життя багатьом людям, ще більшу кількість навчив це робити. Співпрацював з українськими нейрохірургами, надавав безкоштовні консультації у відділенні Дитячої клінічної лікарні та проводив лекції для медиків в Україні. Багато подій та людей пов’язує Генрі Марша з Україною і про свою симпатію до нашої країни він неодноразово писав. Герні Марш вважає, що реальність значно цікавіша, аніж усі вигадки та фантастичні мотиви, тому його книги відверто реалістичні.
9 Жовтня 2017 Book24.ua
Американський військовий кореспондент з російським корінням Сергій Лойко написав більше тисячі статей про військові конфлікти, побував не в одній гарячій точці та видав уже три книги: «Шок і тремтіння. Війна в Іраку», «Аеропорт» і «Рейс». Його фоторепортажі вразили світ, статті відкрили шокуючу правду, а книги стали сенсаціями.
6 Жовтня 2017 Book24.ua
Террі Пратчетт – британський письменник, відомий не лише серед шанувальників фентезі, а для всіх, хто полюбляє якісну літературу та хороший гумор. Його твори перекладені 37 мовами і ось нарешті ми маємо можливість купити книги Пратчетта українською. Террі Пратчетт написав за свої 66 років багато книг, але популярність принесла йому серія «Плаский світ», що складається з 41 роману, 5 оповідань, 10 довідників, декількох путівників, карт, альманахів і кулінарної книги. Вражає, чи не так? А працював над цією серією Террі Пратчетт протягом 32 років. У список «200 найкращих книг за версією ВВС» потрапило одразу 15 книг Пратчетта.
25 Вересня 2017 Book24.ua
Форм Видавців у Львові пройшов яскраво та насичено, і до його проведення видавництва потішили нас цікавими новинками та світовими бестселерами. Ми ж підготували для вас відгуки на п’ять найкращих та найновіших зарубіжних перекладів від класиків та сучасних авторів.