RSS
25 Травня 2018 Book24.ua

З моменту написання романів, про які ми хочемо сьогодні розповісти, минуло багато часу: 205 років тому вийшов друком твір «Гордість і упередження», минув 171 рік як світ побачив романи «Джейн Ейр» та «Буремний перевал», 118 років пройшло з моменту першої публікації книги «Сестра Керрі». Часи змінюються, але підняті у романах теми завжди актуальні, а прописані істини – вічні. Тож, знайомтеся: найкращі зразки світової класики.

27 Лютого 2018 Book24.ua

У сучасному світі недостатньо йти в ногу з часом, треба діяти на випередження. Саме з цієї причини, складаючи список фільмів, які слід подивитися у 2018 році, зверніться до першоджерел – до книг, на основі яких написані сценарії і прямо зараз тривають зйомки.

8 Лютого 2018 Book24.ua

Поки книголюби поспіхом дочитували найкращі книги 2017 року, блогери складали списки топових видань та писали плани щодо книжкових покупок на 2018 рік, а відомі особистості рекомендували твори українських та зарубіжних письменників, видавництва натхненно та завзято працювали над новинками. І хоч закінчився тільки перший місяць цього року, а від «свіженьких» книг уже очі розбігаються. Художня література, нон-фікшн та мотивуючі твори – тут розмаїття на будь-який смак! Обирайте уважно і насолоджуйтеся.


24 Січня 2018 Book24.ua

Молоде видавництво «Срібна папороть» продовжує радувати нас цікавинками з близького зарубіжжя (нагадаємо, що 2017-го у видавництві вийшов переклад із білоруської книги «Ніч Дракона» Валерія Гапеєва). Цього разу «Срібна папороть» потішила яскравою кольоровою книжечкою для малечі (та й для батьків також) – збіркою казок «Сім Руж» білоруски Надії Ясмінської з неймовірними ілюстраціями Катерини Дубовік.

13 Грудня 2017 Book24.ua
13 грудня відбулось відкриття книжкового бізнес-клубу “Метафора”, присвячене темі: «Бізнес поза форматом: ми зробили це інакше». Ми з нетерпінням очікували на подію і пропонуємо Вам можливість одними з найперших познайомитись із двома новинками бізнес-серії «Бібліотека МІМ», які нещодавно вийшли друком у видавництві “BookChef”.
1 Грудня 2017 Book24.ua
Як відповісти на запитання «чомучок»? На всі, напевне, неможливо, але варто спробувати. І в цій непростій місії (розвивати допитливість, фантазію, логічне мислення, здатність дитини до аналізу та синтезу) батькам допоможуть енциклопедії. Ви й не помітите, як минув час, бо разом з дитиною поринете у світ цікавих пригоди та неймовірних фактів.