Цікаві новинки на будь-який смак
Що нового

Цікаві новинки на будь-який смак

24 Травня 2017 10:03 Book24.ua

Нещодавно відбувся VІІ Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Українські книговидавці представили багато інтригуючих новинок. Якщо ви не встигли відвідати подію - обирайте цікаві книжки та насолоджуйтесь приємним читанням!


1.jpg«Джейн, лисиця і я» Фанні Брітт

Фантастичний графічний роман, що заслужено завоював звання кращого ілюстрованого твору для дітей. Все почалося з п'єси канадського автора Фанні Брітт, що розповідає про дівчинку Елен, від якої відвернулися всі її шкільні подруги. Ізабель Арсено, відома своїми графічними перекладами класики, вигадала чарівну історію на її основі. В оповіданні є місце справжнім речам, таким як доброта, дружба і надія на щасливе закінчення історії. "Джейн, лисиця і я" отримала літературну премію генерал-губернатора Канади, а газета New York Times назвала її однією з кращих дитячих ілюстрованих книг 2013 року. Це, звичайно, дитяча книга, але не тільки. Як пише газета Guardian, "Цей графічний роман так прекрасно намальовано і витончено розказано, що я впевнений - він сподобається і дорослим, особливо тим, хто не може згадати шкільні роки без здригання".



2.png «Магія джунглів» Джоанна Басфорд

«Магія джунглів» — ще одна розмальовка-антистрес від знаменитої шотландської художниці. Вона припаде до душі всім любителям жанру, допоможе розвинути зосередженість, посидючість і моторику, додасть наснаги й врівноваженості, а також стане чудовим подарунком як дорослим, так і дітям. Художниця Джоанна Басфорд — одна з кращих авторів розмальовок для дорослих. Її фантастичні малюнки просто змушують кинути всі справи і тільки й робити, що розмальовувати.



7.jpg«Викрадач тіней (2 обкл. з віконцями)» Леви М.

Герой роману, меланхолійний мрійливий хлопчик, володіє даром спілкуватися з людськими тінями і дізнаватися від них про минуле господарів. Тіні діляться з хлопчиком таємницями, просять у нього допомоги, і поступово він починає розуміти, що його здібності можна використовувати на благо — потрібно тільки цього захотіти.

У дорослому житті він, ставши лікарем, не раз стикається з бідою і горем, однак дар, набутий у дитинстві, як і раніше веде його, не дозволяючи втратити віру у мрію і любов.



9.jpg«Переконання: революційний метод впливу на людей» Чалдині Р.

Роберт Чалдіні — найбільш цитований у світі соціальний психолог в області впливу і переконання, автор «Психології впливу» — міжнародного бестселера, виданого півторамільйонним тиражем.

Як стати по-справжньому переконливим? Щоб це зробити, недостатньо харизми або хороших навичок розмовної мови. Ви повинні обробити аудиторію перед вашим основним посланням. Тільки в цьому випадку ваші зусилля будуть мати максимальний успіх. Роберт Чалдіні розповідає про те, як підготувати людей до сприйняття ваших ідей, які техніки і методи варто використовувати, що дозволить змінити погляди і переконання аудиторії на ті, які потрібні вам.

У своїй новій книзі Чалдіні звертається до досліджень в галузі психології та нейрофізіології. На підставі їх він наводить практичні приклади, які допоможуть провести успішну маркетингову кампанію, яка сприятиме зростанню вашої компанії. Ідеї цієї книги будуть корисні, як пише сам автор, навіть для військової пропаганди. Ці методики перебудовують свідомість людей, перетворюючи їх «Ні» в потрібне вам «Так». Це не книга, а даний навчальний посібник для маркетологів, психологів і всіх тих, хто хоче стати майстрами переконання.



12.jpg«Потік. Психологія оптимального досвіду» Чиксентмігаї М.

Книга "Потік" являє собою дуже нетривіальний підхід до проблем емоційного життя людини і регуляції поведінки. Радість потоку - це найвища нагорода, якою може обдарувати нас природа за прагнення до вирішення все більш і більш складних завдань. На відміну від рівня життя, якість переживань можна підвищити, заплативши тільки однією валютою – уважністю та безперестанними зусиллями; інша валюта в царстві потоку не використовується. Автор нагадує читачам: щастя - це не те, що просто трапляється з нами, це і мистецтво, і наука, це те, що вимагає зусиль і своєрідної кваліфікації. "Ключ до щастя лежить в умінні контролювати себе, свої почуття і враження, знаходячи таким чином радість в повсякденності".