Вперше українською: «Чужак» і «Скриня мерця» Макса Фрая
Що нового

Вперше українською: «Чужак» і «Скриня мерця» Макса Фрая

15 Серпня 2017 16:40 Book24.ua

Фанати фантастичних циклів від Макса Фрая з нетерпінням чекали на україномовну версію улюблених творів. Цього тижня видавництво BookChef презентувало одразу 2 книги відомої популярної письменниці, отож читачі мають чудову нагоду поринути у неймовірний світ, вперше описаний нашою рідною мовою.


чужак фрай.jpg«Чужак»

Уявіть: ви тримаєте у руках перший том із циклу книг «Лабіринти Єхо» Макса Фрая - автора, якого читають мільйони. Які враження на Вас чекають? Без перебільшення можна сказати, що твір – це квиток у неймовірний світ пригод та небезпеки чарівного світу.

За сюжетом, головний герой Макс на Землі був невдахою і знаходив втіху лише у барвистих снах. Та все змінюється, коли він потрапляє у новий світ Єхо - вражаючий і таємничий. Тут відбуваються химерні злочини, які мають розкрити Макс та сер ДжуФФін Халлі, начальник Таємного Розшуку. Нові здібності головного героя та рідкісний дар допоможуть знайти та покарати винних.




скриня фрай.jpg«Скриня мерця»

У книзі з серії «Сновидіння Відлуння» продовжуються захоплюючі історії Макса та його друзів. З анонсу твору ми дізнаємося про те, що після загадкового відкриття скрині мерця в Єхо починають гинути маги. Сер Макс буде вимушений розпутувати таємниці, розслідувати злочини та проявляти нечувану кмітливість. Читач долучиться до пригод та знову зустрінеться з улюбленими героями. Макс Фрай змусить нас посміхатись, хвилюватись, сумувати та з нетерпінням чекати на продовження історій. Неповторна авторська стилістика твору та чарівний дизайн книги дарують справжнє, невід’ємне задоволення!