RSS
20 Квітня 2017 Book24.ua
Щодня світ сколихують різноманітні події. Деякі з них щасливі, інші шокують своєю жорстокістю та безглуздістю. Усі вони лишають свій відбиток у історії та серцях людей. Часто автори беруть за основу своїх романів випадки з життя. Мі підібрали книжкові новинки, у яких мова піде про реальні історії. Повчальні, надихаючі сюжети точно не лишать вас байдужими.
20 Березня 2017 Book24.ua
19 березня Ліна Костенко відсвяткувала свій день народження. Поетесі виповнилося 87 років. Ліна Костенко – людина з чіткою життєвою позицією. Ще у радянські часи вела активну діяльність у десидентському русі. Всі вчинки письменниці диктувала совість. Так у 1968 році, не зважаючи на ризик утисків зі сторони влади, написала листи, у яких захищала честь В'ячеслава Чорновола після наклепу в газеті "Літературна Україна". Цей сміливий вчинок приніс їй довгі роки замовчування в пресі.
13 Березня 2017 Book24.ua
Весна – самое романтичное время года. После долгой зимы просыпается не только природа, но и вера в чудо, в вечную любовь, полную тайн, загадок и сюрпризов. Когда еще будет более подходящее время для чтения удивительно трогательных книг, которые хитросплетениями сюжетной канвы завлекают в мир литературы, богатой на эмоции. Мы подобрали для вас несколько книг, которые не оставят никого равнодушным.
9 Березня 2017 Book24.ua
Яке було б життя без тварин? Неможливо це уявити. Ми на стільки звикли до тісного сусідства з тваринами, що інколи не помічаємо їх присутності, проходимо повз… Однак варто на хвилину зупинитись і згадати, скільки радості та щастя нам приносять «друзі наші менші»: від поліпшення настрою до лікування важких хвороб. Існує багато достовірних фактів про дивовижні подвиги тварин заради спасіння людини. Вони і надихнули авторів наших наступних книг на створення чудових творів, де змальовано ніжну, зворушливу дружбу людини і тварини.
1 Березня 2017 Book24.ua
Каждое утро, собираясь на работу, вы испытываете странное чувство нереализованности? Это бунтует ваш внутренний бизнесмен. Но не спешите увольняться и начинать развивать собственное дело. Сначала подготовьтесь. Мы сделали для вас подборку книг по бизнес-литературе, которые обязательно нужно прочесть, прежде чем заняться предпринимательской деятельностью.
22 Лютого 2017 Book24.ua
Некоторые ученые утверждают, что гении рождаются по вторникам, средам и субботам. Реже всего можно ожидать появление нового таланта по воскресеньям. Все дело в солнце, а точнее в его активности. При прогнозировании потенциала ребенка важно так же учитывать время дня. На пример во второй половине вторника родиться лучше, чем в первой… Так ли это на самом деле – сложно сказать наверняка. К примеру Альберт Эйнштейн родился в пятницу. Но день недели не помешал ему стать одним из самых гениальных умов мира.