Книги доктора Комаровского: лучший подарок для мам и пап
Що почитати

Книги доктора Комаровського: кращий подарунок для матусь і татусів

9 Січня 2019 16:31 Book24.ua

Абсолютно всі книги Євгена Комаровського написані доступною для батьків мовою. Вони розвінчують безліч міфів, а також допомагають організувати оптимальні умови для малюка, запобігти виникненню багатьох хвороб та вчать як своєчасно та правильно надати кваліфіковану медичну допомогу своїй дитині. І якщо ви думаєте про те, які книги Комаровського варто купити, то нижче наведена ​​добірка, яку повинні прочитати усі розсудливі батьки.


«Здоровье ребенка и здравый смысл его родственников»

1.jpgНа сторінках цієї книги доктор Комаровський розглядає практично всі питання, які хвилюють молодих батьків. Для зручності сприйняття вона розбита на 4 частини.

1. У першій частині автор розповідає про планування вагітності, її перебіг та перший рік життя малюка. Тут ви знайдете безліч корисних порад про те, як поводитися під час вагітності, на що звернути увагу, як підготуватися до пологів та створити оптимальні умови для свого малюка.

2. У другій частині йдеться про те, як вирішити проблеми з харчуванням та сном маля, як організувати його режим та налагодити спосіб життя таким чином, щоб усім членам сім'ї було комфортно.

3. Третя частина розповідає практично про всі існуючі дитячі хвороби, про профілактичні заходи та можливі способи лікування того чи іншого захворювання.

4. У четвертій частині представлені статті, в яких доктор ще раз зупиняється на найголовніших темах.

Прочитавши цю книгу, ви будете знати, як організувати оптимальні умови для своєї дитини та що можна зробити до приходу лікаря, у разі її хвороби.

«Начало жизни Вашего ребенка»

2.jpgВ даній книзі автор зміг коротко та містко розповісти про те, як підготувати будинок до зустрічі малюка, як його потрібно купати, годувати, лікувати і т.д. Комаровський, як і зазвичай, вчить молодих батьків діяти, керуючись виключно здоровим глуздом та логікою, та не йти всупереч Природі.

Автор в доступній формі та з долею іронії розповів про те, як потрібно поводитися мамам і татам, бабусям та дідусям, щоб з появою маля всі члени сім'ї відчували себе комфортно, а малюк ріс здоровим.

«Справочник здравомыслящих родителей» 

33-001.JPGЦей довідник є справжнім джерелом корисних порад для батьків. Тут ви знайдете інформацію про норми росту, ваги та розвитку вашої дитини. Про необхідні обстеження, щеплення та харчування. Більш того, тут зібрані всілякі можливі випадки негараздів з дитиною та правильні заходи по їх усуненню.

Комаровскому вдалося лаконічно розповісти про те, як правильно чинити в будь-якій надзвичайній ситуації. На сторінках цієї книги ви знайдете чіткі рекомендації по формуванню аптечки, назв необхідних препаратів, їх аналогів та схем дозування для кожного віку.

«365 советов на первый год жизни Вашего ребёнка»

3.jpgЯкщо ви тільки плануєте вагітність або якщо ви боїтеся змін у житті, пов'язаних з появою малюка, то вам неодмінно варто прочитати цю книгу. У ній доктор Комаровський доступно розповідає про те, з якими проблемами стикається молода сім'я після народження первістка і вчить тому, як з ними впоратися.

Автор детально пояснює, як доглядати за новонародженим, як організувати для нього оптимально комфортні умови, на які тривожні симптоми необхідно звертати увагу та як знаходити час для власного відпочинку. Іншими словами, ця книга вчить тому, як бути щасливими батьками.

Ці та багато інших книг доктора Комаровського допоможуть вам організувати найкращі умови для своєї дитини і створити хорошу атмосферу в домі. Будьте щасливі і здорові!

Автор: Світлана Варук