RSS
3 Квітня 2017 Book24.ua
Що зумовило перемогу Майдану? Чому вражаючих результатів досягла Арабська весна? Автор цієї книги переконливо, на багатьох прикладах і з застосуванням політичних теорій доводить, що не лише сила народного гніву, а й помітне ослаблення влади в усіх її проявах стали головними чинниками успіху.
29 Березня 2017 Book24.ua
Перлини сучасної прози, ліричні історії, гострі соціальні проблеми та виховання підростаючого покоління – не розгубіться серед багатого вибору тем та напрямків літератури. Цьогорічні весняні новинки книжок радують читачів різноманіттям. Пропонуємо вашій увазі чергову добірку книжкових новинок.
27 Березня 2017 Book24.ua
Новинки цієї весни вже готові потрапити до ваших рук та вразити свідомість. Актуальні та вічні теми про скарби нації, які слід повернути додому, проблеми міграції,  життя далеко від дому та рідних, силу духу, сміливі вчинки задля справедливості… Це та багато іншого у книжках з нашої добірки.
24 Березня 2017 Book24.ua
Камерон Діас, колишня модель, нині «найвідоміша блондинка Голлівуду», дебютувала в кіно в 21 рік у фільмі «Маска»(1994), де успішно зіграла поруч з Джимом Керрі. Всесвітню популярність їй принесли фільми «Ангели Чарлі», «Все без розуму від Мері», «Банди Нью-Йорка», «Ванільне небо» і інші. Тепер ви пізнаєте її з іншої стороні – як автора світового бестселера про тіло.
21 Березня 2017 Book24.ua
Кожен з нас переживав буремний період життя - підлітковий вік. Час, коли здається, що світ сповнений несподіванок, інтриг, проблем та радості. Тоді кожен з нас пізнав, як важко стати сильною особистістю, обрати вірний життєвий шлях, визначити принципи та дотримуватись їх. А також перше кохання – найсильніше та найяскравіше почуття, яке випадає тільки один раз. «Дівчина-гік» - історія простої дівчинки, яка пізнала усі складнощі підліткового віку та змогла перерости у сильну, незалежну особистість.
28 Лютого 2017 Book24.ua

Середина ХІХ сторіччя ознаменувалася появою яскравої особистості. На літературному небосхилі спалахнула нова зірка, яка розпочала своєю появою новий етап в культурному житті української нації. Незабаром 9 березня - день народження Тараса Шевченка. Ми підібрали книжки Шевченка и про Шевченка, які можна читати усією родиною.