RSS
20 Вересня 2018 Book24.ua
Хочете дізнатися, які цікавинки до Книжкового Форуму підготували видавництва «Віват», «Книги XXI» та «#книголав»? Читайте статтю і обирайте, що будете читати найближчим часом. Адже книги тут на будь-який смак.
19 Вересня 2018 Book24.ua

Продовжуємо розповідати вам про найкращі книги, які одразу із типографій прямують на найважливішу літературну подію року – Book Forum 2018. У цій добірці знайдете новинки від видавництв «Фабула», «Комора» та «BookChef».


19 Вересня 2018 Book24.ua
Бачили, скільки всього українські видавництва підготували для нас на цьогорічний ювілейний Форум видавців? Безліч подій та ще більше новеньких книг. Смаки найвибагливіших читачів будуть задоволені і кожен щось вподобає. У цій статті ми вирішили розповісти про найбільш очікувані книги від видавництв «Наш Формат», «Видавництва Старого Лева» та «Клуб сімейного дозвілля».
4 Вересня 2018 Book24.ua
Якщо вам подобаються історії, від яких перехоплює подих, а по шкірі пробігає багато мурашок, якщо ви є поціновувачем першокласних детективів і знаєте всі закону жанру, то безперечно вам прийдеться до душі ця добірка книг.
5 Червня 2018 Book24.ua

Книжковий Арсенал 2018 офіційно завершено! Не біда, якщо ви туди не завітали, і не страшно, якщо Ви не писали довгий перелік книг, які хотілося б прочитати. Ми допоможемо не пропустити найкращі твори та наразі підготували огляд дитячих новинок, які точно варті Вашої уваги.