Новинки к Книжному Арсеналу - 2021
Що нового

Новинки до Книжкового Арсеналу - 2021

21 Червня 2021 20:44 Book24.ua

Однією з найголовніших подій літа 2021 року для всіх книголюбів є Книжковий Арсенал. Ця новина про проведення фестивалю потішила багатьох людей, адже всі ми вже встигли засумувати за такими грандіозними заходами, які не проводилися у зв’язку з пандемією. Проте життя триває, і безліч українських видавництв вже підготувало десятки новинок, щоб представити їх читачам з 23 червня. Ми зібрали для вас декілька найкращих книг цього місяця, які обов’язково будуть презентовані на Книжковому Арсеналі, щоб ви мали змогу познайомитися з ними і вирішити, яку з історій ви б хотіли бачити на своїх поличках.


«Корисні самонавіювання. Сила і парадокс нашого мозку, схильного до самообману», Шанкар Ведантам.

Видавництво «Yakaboo Publishing»

8b534433593f19612905aa46f2b5a57d.jpgКожна людина звикла вважати, що самообман негативно впливає на наше життя. А що як насправді все з точністю навпаки, і ця властивість мозку інколи навіть допомагає нам у щоденних справах та спілкуванні? Шанкар Ведантам і Білл Меслер провели дослідження та розповіли у своїй книзі багато історій про те, як самообман стає людям в пригоді на їхньому шляху до успіху і в добробуті.

Автори проаналізували декілька випадків, коли самообман може неабияк прислужитися людям, а також розповіли, як він впливає на наше життя, стосунки з іншими та навіть на виховання дітей. В книзі ви побачите результат довгих досліджень та експериментів і знайдете відповіді на питання, про які ви часто замислювалися.

«Чудовий ранок мільйонерів. Як не проспати своє багатство» Гел Елрод, Девід Озборн, Онорі Кордер.

Видавництво «Наш Формат»

3dbd85b93101700bf0d33ac7c7a48e97.jpgВсі ми не раз чули про корисну звичку, яка є в кожної успішної людини: вставати на світанку, коли весь світ ще спить. Чи допоможе це досягнути вершини в улюбленій справі, і що ж роблять мільйонери в перші години після свого пробудження? Автори книги розкажуть, як пов’язані ранкові підйоми та успіх у роботі, а також дадуть багато порад щодо того, як покращити своє життя, спираючись на досвід відомих людей.

Як мислять та розставляють цілі успішні особистості? Що робить їх багатшими, та які ритуали допомагають кожному з них сконцентруватися на важливих справах? Як зберегти гармонію всередині себе у важких умовах і стресових ситуаціях? На ці та інші питання ви знайдете відповідь у новинці від видавництва «Наш Формат».

«Втрачене літо. Дойчланд курить на балконі», Владімір Камінер.

Видавництво «Комора»

5a7278d976647064659704a730e2f900.jpgКарантин, що прийшов до нас навесні 2020 року, змінив мільйони життів у всіх куточках нашої планети. Здавалося б, життя завмерло і не рушить з місця, але історії, які зібрав у своїй книзі Володимир Камінер, доводять протилежне. Навіть тоді, коли кожен день схожий на попередній, можна знайти безліч причин, щоб почуватися щасливим. 

Завдяки оптимістичній та гумористичній манері оповіді навіть найсерйозніші теми та страхи, які супроводжували кожного в цей нелегкий період, здаються зовсім незначними та зі слів автора сприймаються значно легше. Ці історії не дадуть жодному читачу впасти в розпач і допоможуть взяти з цієї ситуації тільки найкраще.

«Вільна», Ґленнон Дойл

Видавництво «BookChef»

9555578727ab1eabdadc77bf61d7cbfb.jpgБути жінкою — зовсім непросто. Кожна з нас щодня прагне сягнути в чомусь вершини та намагається справляти на всіх хороше враження, але не завжди це допомагає відчути щастя та задоволення від життя. Світовий бестселер «Вільна», загальна кількість проданих примірників якого сягає понад 2 мільйонів, розповість  про те, як перестати просто існувати і нарешті стати головною героїнею своєї історії. Тільки вільна жінка, яка сама будує власне життя, може бути щасливою та незалежною від думки інших.

Ця книга дала можливість тисячам людей зрозуміти, як побудувати життя своєї мрії та як звільнитися від усіх перешкод на шляху до цілі. А вже тепер новинка від Ґленнон Дойл готова змінювати українців!

«Як ми псуємо наших дітей і як припинити це робити», Наталія Царенко

Видавництво «Школа»

90f6afee16de44353ad18aa0e4f806fc.jpgВиховувати дитину – це складно, і дуже часто батьки роблять безліч помилок через свою недосвідченість. Наталія Царенко зібрала у своїй книзі найпоширеніші проблеми, які трапляються ледь не в кожного у цей важкий період, а також дала багато порад щодо їх вирішення. Тільки сучасний підхід та актуальні настанови фахівця допоможуть батькам подолати всі перешкоди і при цьому не зіпсувати стосунки з дитиною.

Посібник допоможе зрозуміти, який підхід потрібно підібрати для виховання саме вашого малюка та чого обов’язково необхідно уникати. Зробити помилку – не страшно, головне – вчасно її усвідомити та ніколи більше не повторювати. Тому, з новинкою від видавництва «Школа» цей складний період стане набагато легшим.

«Маленька зла книжка 2», «Маленька зла книжка 3», Магнус Міст

Видавництво «BookChef»

Новинки до Арсеналу.jpgЦього року видавництво «BookChef» порадувало нас аж двома частинами улюбленої серії як і дітей, так і дорослих — «Маленька зла книжка». Чи готові ви знову поринути в таємничі та неймовірно цікаві пригоди, пройти нові квести та розгадати незвичайні загадки?

Друга книга пропонує кожному дізнатися одну з найжахливіших таємниць, які йому коли-небудь траплялися. Подорож сторінками цієї історії буде моторошною, моментами дуже веселою і безперечно цікавою!

Третя ж частина дасть можливість читачам перенестися на декілька століть в минуле або майбутнє. Тут вас чекають ще більше підступних завдань, загадок та несподіванок. Навіть той, хто зовсім не любить читати, не зможе ні на мить відірватися від цієї серії. А найкрутішою особливістю книг є те, що не важливо, з якої частини ви почнете свою подорож, адже в кожній з них нова унікальна історія і таємниці.

«Усе, що ви знаєте про Ірландію, — правда, але…», Максим Беспалов

Видавництво «Віхола»

b853630991b515e724d5b9ac05e10d56.jpgЯка перша думка виникає у вас при згадці Ірландії та її мешканців? «Паби, трилисник та День святого Патрика», — так відповіли б більшість людей, але чи знаєте ви трагічну історію острова та інші особливості культури цієї країни? Максим Беспалов, український письменник, мандрівник та журналіст, має на меті познайомити кожного читача з цікавими та новими фактами про Ірландію.

Автор відвідував острів близько десятка разів і щоразу по-новому в нього закохувався. У своїй книзі він розповів про ті місця в Ірландії, про які читач не знайде в жодному путівнику. Ви дізнаєтеся про найцікавіші й найоригінальніші музеї та паби та, звісно ж, про творіння природи, від яких перехоплює дух. Після прочитання ви неодмінно закохаєтеся в цю країну!

«Про що думає підліток?», Таніт Кері

Видавництво «Ранок»

6ae92af880bc278948ced9858bbfbf1f.jpgПідлітковий вік – це важкий етап життя як і для дітей, так і для їхніх батьків, тому в цей період дуже важливо навчитися правильно спілкуватися та не робити критичних помилок. У своїй книзі Таніт Кері, відома британська журналістка, розповіла про найпоширеніші буденні ситуації, які можуть докорінно змінити стосунки між близькими людьми. На які важливі теми необхідно говорити з підлітком, та як допомогти йому в цей нелегкий час?

Авторка створила посібник, спираючись на поради й досвід психологині та докторки Анхеред Рудкін, тому батьки можуть не хвилюватися щодо достовірності та актуальності всієї інформації. Також для зручності книга поділена на декілька розділів відповідно до років дитини.

«Шляхи життя», Фредрік Бакман

Видавництво «#книголав»

8319fa8211325123070e7b1f76a11583.jpgНаше життя складається з безлічі шляхів, які можуть кардинально все змінити, і тільки від людини залежить те, який вибір вона зробить. Фредрік Бакман – всесвітньо відомий письменник та журналіст, книги якого вже завоювали сотні тисяч сердець по всьому світу. Його історії славляться своїм продуманим до найменших деталей сюжетом, глибоким психологізмом та яскравим емоційним забарвленням. Новинка «Шляхи життя» - не виключення.

Книга складається з двох оповідань: «І щоранку дорога додому стає все довшою й довшою» та «Справи твого життя». В обох розповідається про те, як кардинально може змінитися наше життя після одного вчинку або ж якоїсь події. Вони змусять кожного читача замислитися над людськими цінностями та щоденними виборами, які так чи інакше впливають на нас і наше існування.

«Mindfuck. Як позбутися бар’єрів у своїй голові», Бок Петра

Видавництво «ВСЛ»

7942a3a5e6e8c1cc8b6468e7a09550ae.jpgЩо таке Mindfuck та як впливають різні бар’єри в голові на наше життя? Як мислити позитивно та не зважати на давні страхи й тривогу? Як змінити свій внутрішній світ та нарешті знайти шлях до омріяного щастя? Ці питання досить часто виникають в голові багатьох людей, але більшість книжок та інших ресурсів не можуть дати конкретну відповідь на них. Що не скажеш про новинку від Бок Петри, де зібрані тільки найактуальніші поради та інформація, яка допоможе кожному розібратися в собі та покращити своє життя.

Авторка висвітлила у книзі абсолютно новий підхід, що покаже, як зруйнувати в нашій голові всі бар’єри, які стають великою перешкодою на шляху до позитивного мислення. Настанови коучині та безліч цікавих фактів зроблять процес читання не тільки корисним, а й дійсно пізнавальним.


Новинки в цьому місяці й справді пекельні, тому ми сподіваємося, що якась із книг вас зацікавила, і ви неодмінно захочете її прочитати. А тим, хто планує відвідати цьогорічний Книжковий Арсенал, ми бажаємо гарно провести час та придбати ті історії, про які ви давно мрієте.

Автор: Анастасія Поляк