RSS
9 Січня 2019 Book24.ua

Завжди кортить дізнатися щось цікаве про життя знаменитих людей. Тим більше, коли вони самі розповідають про нього. Ці спогади несуть у собі не лише глибоку мудрість, але і допомагають відповісти на багато хвилюючих питань, зокрема відкривають грані геніальності вчених та їхніх винаходів. Твори про знаменитих фізиків і математиків розкриють вам безліч секретів з життя та змусять інакше подивитися на безліч речей.


9 Січня 2019 Book24.ua

Абсолютно всі книги Євгена Комаровського написані доступною для батьків мовою. Вони розвіюють безліч міфів, а також допомагають організувати оптимальні умови для малюка, запобігти виникненню багатьох хвороб та вчать як своєчасно та правильно надати кваліфіковану медичну допомогу своїй дитині. І якщо ви думаєте про те, які книги Комаровського варто купити, то нижче наведена ​​добірка, яку повинні прочитати усі розсудливі батьки.

3 Січня 2019 Book24.ua

Тема апокаліпсису неодноразово піднімали у фантастичній літературі, тому що вона завжди викликала особливий інтерес читачів. Саме тому багато авторів книг почали розширювати межі цього жанру, вирішивши показати життя після катаклізму. Що буде після кінця? Що станеться після фінальних титрів? Що відбудеться після того, як осяде попіл? На всі ці питання якраз і відповідає література про постапокаліпсис.

3 Січня 2019 Book24.ua

Сьогодні увазі читачів представлена величезна кількість книг, тематика яких присвячена Другій світовій війні. На їх сторінках описуються не лише історичні факти, а й розповідається про подвиги наших дідів та прадідів, про кохання, дружбу, надію, горе, смерть, радість, самопожертву та самовіддане бажання допомогти іншим. Іншими словами, всі вони показують вам, якою була ця війна та яку ціну за неї довелося заплатити. І нижче представлені дійсно кращі історичні книги про Другу світову війну, які буде цікаво прочитати кожному.

20 Грудня 2018 Book24.ua
Взимку особливо тяжко вставати вранці, зберігати позитивний погляд на життя і продуктивно працювати. Здається, що постійно не вистачає сну, оперативної пам'яті і сил. Починаєш думати – а що ж буде через 5, 10 років? Захочеш залягти у сплячку разом з ведмедями до самої весни? Не панікуйте! Давайте готувати санчата разом – ми вибрали 6 книг, які допоможуть тренувати ваш мозок. Нейробіологи і психологи пояснять, як зберегти здорове судження і енергійність в будь-якому віці і сезоні. А ще ви навчитеся не хвилюватися через дрібниці і дізнаєтеся, як поліпшити пам'ять.
14 Грудня 2018 Book24.ua
Завжди цікаво дізнатися про життя «великих» людей: якою була мама відомого бізнесмена, з кого брав приклад знаменитий фізик, скільки кохань-зітхань пережила актриса? Що ми сподіваємося знайти, читаючи біографії? Поради, якими можна керуватися у важких ситуаціях, настанови для власного життя, уроки успіху багатих та знаменитих. Ми підготували для вас 5 біографій, які підкуповують правдивістю та чесністю.