RSS
29 Жовтня 2018 Book24.ua
Хелловін – свято для нас відносно нове, проте завдяки своїм химерним традиціям він вже встиг полюбитися багатьом. І навіть незважаючи на те, що ми до кінця не знаємо всіх його звичаїв та традицій, вечірки та гуляння на честь цього свята стають все популярнішими. 
29 Жовтня 2018 Book24.ua
Коли в американської журналістки Регіни Бретт виявили рак, то їй здавалося, що життя закінчилося. Однак вона знайшла в собі сили боротися та рухатися далі. В 45 років Регіна пригадала все, що пережила, чого навчилася, що усвідомила. На папері це перетворилося у 45 життєвих уроків. Боротьба з раком додала їй сміливості, тож вона наполягала, аби редактор газети, в якій вона працювала, їх опублікував. До 50-тиліття вона додала ще 5 уроків і знову видавала їх як авторську колонку. Люди з усього світу передруковували ці уроки у своїх блогах, писали Регіні листи, в яких дякували за щирість та відвертість.
17 Жовтня 2018 Book24.ua

Чи багато ви знаєте письменників, як написали понад 50 творів? Декількох найбільш відомих можна й згадати. Рей Бредбері (понад 400, серед яких вірші, оповідання, есеї, романи, повісті), Агата Крісті (більше, ніж 60 детективів, а ще психологічні романи, оповідання і п’єси), Іван Франко (в 1976 році вийшли друком його твори в 50 томах, проте включені туди були не всі, бо ж цензура…), Александр Дюма (весь його творчий доробок помістили в 301 том). І, звісно ж, Террі Пратчетт (який написав більше 70 книг, декілька з яких у співавторстві).




17 Жовтня 2018 Book24.ua

У наш час більшість професій вимагає систематичних публічних виступів. Вміти красиво говорити та мати навики переконання – це стратегія досягнення успіху практично у всіх сферах життя. Однак, згідно зі статистикою, більшість людей відчувають панічний страх перед публічними виступами. І якщо ви належите до їх числа, то вам обов'язково необхідно навчиться його долати та красиво подавати матеріал. А допоможуть вам у цьому топ-5 книг про ораторське мистецтво, на сторінках яких розповідається про те, як правильно доносити важливу інформацію, як бути впевненим в собі та як тримати себе перед публікою. Прочитавши їх, ви зможете не тільки усвідомити головні правила риторики, а й навчитеся гармонійно їх поєднувати з психологічними техніками та прийомами акторської майстерності. Ці знання допоможуть кожному реалізувати себе як оратора.


17 Жовтня 2018 Book24.ua
«От якби можна було дізнатися формулу бестселера, я б тоді написав таку книгу!», – думки, схожі на цю, з’являються в багатьох людей. Але в одних вони швидко зникають, а інші розроблять комп’ютерний алгоритм, який аналізує книги. Останнє зробили Джоді Арчер та Метью Л. Джокерс і назвали свій винахід «бестселометр». У книзі «Код бестселера» вони розповіли як це працює і які результати вони отримали.
10 Жовтня 2018 Book24.ua
Мрієте вільно розмовляти французькою мовою? Чи пригадати англійську, яку вивчали в школі багато років тому? Вас запрошують пожити в Італії, а ви не знаєте жодного слова італійською? Досі переконані, що вміння засвоювати мови – це природжений талант? Хочемо звернути вашу увагу на книгу «Lingva Incognita. Заговорити іноземною мовою за 4 тижні» від психолінгвіста, поліглота, викладача та засновника проекту по вивченню іноземних мов «Lingva. Skills» Віталія Зубкова.