Книги о том, как быть счастливой в браке
Що почитати

Книги про те, як бути щасливою у шлюбі

26 Червня 2019 10:20 Book24.ua

Якщо ви відчуваєте, що у ваших сімейних стосунках не все так гладко, якщо ви часто сваритесь, якщо вам здається, що вже випробувані усі способи та залишається тільки розлучення - не поспішайте руйнувати відносини, які ви будували роками. Візьміть до рук книги для щасливого шлюбу. Безумовно, сьогодні на ринку представлено безліч книг із сімейної психології, а також художніх книг про сімейні стосунки, з яких ви дізнаєтесь багато корисної інформації, проте серед них є кілька книг про шлюб, які здатні допомогти вам заново відбудувати гармонійні стосунки та врятувати ваш шлюб.

«Секреты успешных семей. Взгляд семейного психолога», Артем Толоконін

1.jpgЦе одна з кращих книг про стосунки чоловіка та дружини. Вона змушує по-новому подивитись на давно звичні речі та перевертає свідомість. Автор пояснює прості істини та говорить про те, що не потрібно пробувати змінити свого партнера - потрібно змістити фокус та почати працювати над собою. Змінивши себе, ви зможете абсолютно по-іншому дивитись на багато речей.

На окрему увагу заслуговує структура книги, адже тут є не лише теорія, написана простою, зрозумілою мовою, а й безліч практичних прикладів, а також питання читача. Саме ці питання створюють ілюзію прямого спілкування з автором та допомагають зробити крок назустріч до нової себе. Цей твір багато в чому змінить ваше розуміння про те, які повинні бути стосунки в родині.

«Правила умной жены. Ты либо права, либо замужем», Еллен Фейн, Шеррі Шнайдер

2.jpgОдна з кращих книг для щасливих стосунків. На її сторінках ви знайдете чимало реальних історій з життя сімейних пар та слушних порад про те, як вийти зі складних життєвих ситуацій. Саме на прикладі представлених історій тут наочно показано, як потрібно реагувати та діяти в різних ситуаціях, щоб не просто зберегти свій шлюб, але і зробити почуття ще сильнішими.

Безумовно, завжди важко визнавати свої помилки, а тим більше працювати над ними, але якщо ви впораєтеся з цим, то у вашій родині завжди пануватиме гармонія та любов.

«Счастливая жена. Как вернуть в брак близость, страсть и гармонию», Лора Дойл

3.jpgЦю книгу повинна прочитати кожна дівчина. Вона навчить вас цінувати та поважати думку свого партнера. Подивіться навколо, адже зараз у багатьох стосунках домінує жінка. Сучасній дівчині все потрібно контролювати, вона 100% знає, як краще, вона роздає поради командним тоном, «пиляє» чоловіка та вважає, що якщо він щось зробить не так - все зруйнується. І навіть молоко, яке не так поставлено до холодильника, може стати причиною чергового скандалу.

Безумовно, дівчина думає, що вона намагається допомогти своєму чоловікові та направляє його на правильний шлях, однак, коли чоловік бачить, що ним постійно незадоволені, у нього пропадає будь-який сексуальний потяг. Прочитавши цю книгу про гармонійні стосунки, ви дізнаєтесь, як зробити так, щоб у ваші відносини знову повернулась пристрасть.

 «Магический пофигизм. Как перестать париться обо всем на свете и стать счастливым прямо сейчас», Сара Найт

4.jpgЦя книга для тих, хто втомився залежати від думки оточуючих, хто хоче трохи відпочити та знайти час для того, щоб займатись улюбленими справами. Автор розробила унікальну методику, яка допомагає перебудувати свій ментальний простір та вчить ввічливо говорити «ні» в тих ситуаціях, коли зовсім не хочеться щось робити.

На сторінках твору ви знайдете багато гумору та наочних прикладів, але головне, що прочитавши її до кінця, ви навчитесь не переживати з будь-якого приводу, а жити в своє задоволення.

«Любовь без границ. Путь к потрясающе счастливой любви», Нік Вуйчич, Канае Вуйчич

5.jpgЦе - християнська книга про шлюб. Вона про те, що любов не дивиться ні на вік, ні на національність, ні на віру, ні на фізичні особливості людини. У своїй книзі Нік та Канае змогли переконати читачів, що любов є головним сенсом життя. Вони говорять про те, що любов прекрасна у всіх її проявах – вона очищає душі, наповнює їх чистими, світлими помислами та допомагає долати будь-які перешкоди.



І навіть якщо у вас в спілкуванні з партнером все добре, вам неодмінно варто прочитати всі ці книги, адже вони допоможуть вам вивести ваші стосунки на новий рівень та жити у любові довгі роки.


Автор: Світлана Варук