Mustread января
Що почитати

Mustread січня

16 Січня 2020 8:55 Book24.ua
Низка новорічних та різдвяних свят нарешті завершилась, і зараз настав час почати будувати плани та ставити цілі на цей рік. А представлена нижче добірка книг, дозволить вам дізнатися багато цікавого та надихне на нові починання.

«Останній потяг до Стамбула», Айше Кулін

Останній потяг до Стамбула.jpgНа сторінках цього твору на вас чекає романтика, історичні події та пригоди. Ви будете спостерігати за тим, як молода закохана пара біжить з Туреччини до Парижу тільки для того, щоб залишатися разом. Ви також дізнаєтеся про те, що їм довелося пережити, щоб бігти з Франції та залишитись у живих під час вторгнення нацистів. Автор згадує безліч міст, серед яких не тільки Анкара і Париж, але і Берлін, Каїр та багато інших. Саме такий територіальний розкид робить книгу ще більш захоплюючою та цікавішою.

Книга затягує буквально з перших сторінок. Вона про свободу, любов, відвагу й цінності сімейних уз. Це історія ідеально підходить для читання зимовими вечорами, але головне, що вона змушує повірити всіх і кожного, що для справжнього почуття не страшні ніякі перешкоди і якщо люди хочуть бути разом, то вони зроблять для цього все можливе та навіть більше.

buttom_960_212.png


«Что и когда есть. Как найти золотую середину между голодом и перееданием», Андрій Беловешкін


Что и когда есть.jpgКожен з нас, незалежно від статі і віку, мріє залишатися молодим, здоровим, струнким та привабливим. При цьому, ми постійно впадаємо у крайності, то дозволяючи собі безліч різних ласощів, то суворо обмежуючи себе у всьому, намагаючись схуднути до літа або до новорічних свят. І якщо ви хочете перестати впадати в ці крайнощі та навчитись харчуватися правильно, то вам неодмінно треба прочитати цю книгу.

Беловешкін впевнений, що в харчуванні потрібно дотримуватися золотої середини. І щоб цьому міг навчитись кожен охочий, автор розповідає про те, як вибирати продукти, як складати раціон, які продукти краще всього поєднуються між собою та багато іншого. При цьому, автор рекомендує обов'язково прислухатись до себе та побажанням свого організму. Пояснюючи це тим, що тільки так ви зможете дійсно знайти золоту середину між голодом та переїданням.

buttom_960_212.png


«Ты и деньги. Как открыть денежный поток и начать жить в изобилии», Олена Друма

Ты и деньги.jpgНова книга авторки бестселера «Ти – сама себе психолог» також заслуговує вашої уваги. Тут Олена Друма доступно розповідає про те, як навчитись керувати грошовим потоком та змінити своє життя на краще. Практикуючий гештальт-терапевт та творець трансформаційних курсів для жінок повідає вам про те, що гроші – це не просто засіб для досягнення цілей, а в першу чергу енергія, якою при бажанні, може управляти кожен. Головне захотіти щось змінювати у своєму житті та почати діяти прямо зараз.

На сторінках цієї книги ви знайдете безліч цікавих практик та вправ, які допоможуть розібратись в собі та навчать мислити позитивно. Іншими словами, цю книгу треба прочитати кожному, хто хоче перестати працювати на ненависній роботі, знайти свою справу, дозволити собі жити на повну та стати щасливим.

buttom_960_212.png


«Фелікс Австрія», Софія Андрухович

Фелікс Австрія.jpgЦя книга розповідає історію про людину, яка намагається знову знайти себе та повернути втрачене життя. Автор говорить про те, що для кожної людини важливо, щоб її любили без всяких умов, а це можливо тільки тоді, коли ви будете шанувати самі себе.

На прикладі головних героїнь, письменниця показала, як багато жінок намагаються не помічати своєї самотності та власного неповноцінного життя, намагаючись заповнити порожнечу відчайдушною жертовністю. Софія не просто розповідає про те, наскільки важливо любити та поважати себе, відчувати себе корисним та потрібним, але і показує, що при бажанні, завжди можна круто змінити своє життя, головне просто цього захотіти. Це дійсно одна з тих книг, яку варто прочитати кожному, адже вона мотивує до того, щоб робити своє життя кращим.

buttom_960_212.png


«4321», Пол Остер

4321.jpgУнікальна книга. В ній на вас чекає чотири захоплюючих романи, розплутуючи обставини яких, у вашій голові скластися ще одна цікава історія. Пол Остер не просто розповість вам про безліч цікавих подій, але і дозволить дати волю фантазії. Історія головного героя змусить вас задуматись про те, наскільки соціальні умови та виховання, впливають на внутрішній стержень особистості. Але головне – це стиль написання автора, Остер описує все настільки яскраво та реально, що ви прикипіти душею до головних героїв. Спостерігаючи за розвитком сімейних доль, дружбою та коханням героїв, ви почнете переживати за них та щиро їх полюбите. Більш того, при кожному повороті сюжету, ви, разом з головними героями, також будете відчувати біль та радість.

Варто відзначити, що це один з небагатьох творів, який змушує по-іншому подивитись на свої проблеми та знайти в собі сили рухатись далі.

buttom_960_212.png


Книги, представлені в цій добірці, подарують вам масу позитивних емоцій, дозволять передивитись погляди на деякі життєві ситуації, підштовхнуть до активних дій та допоможуть змінити життя на краще.


Автор - Світлана Варук