Сильные личности: вдохновляющие книги об известных женщинах и мужчинах (часть 2)
Що почитати

Сильні особистості: надихаючі книги про відомих жінок та чоловіків (частина 2)

21 Січня 2020 20:04 Book24.ua

Біографії знаменитих людей – це завжди дуже цікаво та пізнавально. Їх історії життя служать наочним прикладом того, що будь-яка людина, незалежно від того, де вона народилась та її соціального статусу, може досягти величезних висот, головне просто цього сильно забажати. І нижче ми продовжуємо вас знайомити з книгами про людей, у яких дійсно є чому повчитися.


«Мессі», Балаге Гільєм

Сильні особистості: надихаючі книги про відомих жінок та чоловіків (частина 2)Цю книгу варто прочитати тим, хто не уявляє свого життя без футболу, хто стежить за всіма світовими чемпіонатами та розвитком кар'єри легендарного Мессі. Цей цікавий та змістовний твір розповість вам багато нової інформації про Мессі, яку ви не бачили раніше навіть у його ранніх інтерв'ю та численних статтях.

Автор досконально вивчив біографію легендарного футболіста та провів безліч бесід з його близькими, партнерами по команді, друзями та тренерами. Це дозволило Балаге правдиво розповісти про дитинство Мессі, про його перші перемоги та невдачі, про те, як він потрапив до Барселони та чого йому це коштувало. На сторінках книги ви знайдете докладний опис деяких матчів Мессі, а також дізнаєтесь про рекорди, які встановив великий аргентинець.

Прочитавши цю книгу, ви не тільки зрозумієте, як Мессі вдалося підкорити світ футболу, але і дізнаєтесь про його ставлення до сім'ї та кар'єри з перших вуст.

buttom_960_212.png

«#Girlboss. Від злидарки до владарки», Софія Амарузо

Сильні особистості: надихаючі книги про відомих жінок та чоловіків (частина 2)Ця автобіографічна книга заслуговує уваги кожного. На її сторінках Софія відверто розповідає про те, як вона створювала свою справу та як стала бізнес-леді. Ви дізнаєтесь, з чого вона почала свій шлях, як шукала моделей для своїх перших показів та яка божевільна ідея допомогла їй створити цілу імперію.

Варто зауважити, що Софія Амарузо не просто ділиться своєю історією, але і дає реальні поради тому, хто твердо вирішив створити свій бізнес або хто хоче вивести свою справу на абсолютно новий рівень. І якщо ви на всі 100% впевнені, що хочете стати бізнес-леді, то вам неодмінно варто прочитати цю книгу, адже розказана в ній історія, надихне зробити крок назустріч мрії. Приємним бонусом стане список речей, який неодмінно повинен бути у вашому гардеробі та корисна інформація про те, як створити свій образ.

buttom_960_212.png

«Моє життя та робота», Генрі Форд

Сильні особистості: надихаючі книги про відомих жінок та чоловіків (частина 2)Це не просто автобіографія – це ще і монографія, монолог, економічний та філософський трактат. Генрі Форд на своєму особистому прикладі наочно показує принципи роботи фінансової моделі компанії. З книги ви з перших вуст дізнаєтесь про те, як Форд в епоху відсутності автомобілів прийшов до того, щоб почати конструювати та будувати машини. Більше того, ви дізнаєтесь про те, як йому вдалось здешевити у кілька разів свої автомобілі, робити їх максимально надійними, не брати кредитів на розвиток та виплачувати працівникам високі зарплати.

Це дійсно одна з кращих автобіографічних книг, адже вона дозволить вам дізнатись безліч цікавих фактів про становлення великого Генрі Форда, як інженера. Ви також дізнаєтесь про те, що цей великий чоловік думав про свою сім'ю, країну та життя. Але головне, ця книга вчить тому, що тільки повністю віддаючись своїй роботі, можна створити дійсно вартісні речі.

buttom_960_212.png

«Мэрилин Монро. Метаморфозы Богини. Жизнь в образах и словах», Уіллс Д., Шмідт С.

Сильні особистості: надихаючі книги про відомих жінок та чоловіків (частина 2)Якщо ви являєтесь шанувальником Мерлін Монро, то ця книга неодмінно повинна бути у вашій домашній бібліотеці. Унікальність цього видання полягає в тому, що тут ви знайдете безліч фотографій різних періодів життя Монро. Ви побачите якою вона була у підлітковому віці, і якою стала, коли досягла зрілості.

Мерлін Монро була та досі залишається іконою стилю, в ній дивовижному чином поєднувалися гріховність та чистота, вона зачарувала всіх, хто знаходився поруч, і цей її феномен залишився нерозгаданим по сьогоднішній день. Її образ розтиражований на мільйонах постерів, про неї написано безліч статей, книг та знято десятки фільмів. Її фотографували кращі фотографи світу, і багато з цих фотографій потрапили саме до цієї книги. Але головне, що це видання розповість вам про те, як невідома дівчина з простої сім'ї перетворилася в одну з найбільш популярних та відомих персон в історії людства.

buttom_960_212.png

«Эшли Грэм. Новая модель. Автобиография самой известной модели plus size», Ешлі Грем

Сильні особистості: надихаючі книги про відомих жінок та чоловіків (частина 2)Ми всі звикли до того, що модель повинна бути високою та стрункою, але Ешлі Грем зуміла зламати ці стереотипи та стати не просто однією з найпопулярніших моделей в усьому світі, але і справжнім прикладом для наслідування для жінок розміру plus size.

На даний час Ешлі є однією з найбільш затребуваних моделей з пишними формами, вона пропагандує боді-позитив та любов до свого тіла, незважаючи ні на що. Вона регулярно з'являється на обкладинках популярних глянцевих журналів, співпрацює з відомими дизайнерами, провідними світовими брендами та випускає власну лінію нижньої білизни. Однак, щоб зайняти своє місце на п'єдесталі світу моди та досягти всього того, що вона має сьогодні Ешлі довелось багато пережити. Її ображали однолітки, у неї було безліч відмов по роботі та складні любовні відносини. І саме на сторінках цієї книги, Ешлі Грем відверто поділилась всім тим, що їй довелося пережити, щоб домогтись того, що вона має сьогодні.

buttom_960_212.png

«Томми Хилфигер. Мой путь к мечте. Автобиография великого модельера», Томмі Хілфігер

Сильні особистості: надихаючі книги про відомих жінок та чоловіків (частина 2)Бренд Tommy Hilfiger широко відомий у всьому світі, тому зовсім не дивно, що багато хто цікавиться, хто ж за ним стоїть. Дане видання допоможе вам з перших вуст дізнатись все про цю неймовірно талановиту та сильну людину.

На сторінках книги Томмі Хілфігер відверто ділиться тим, як пройшло його дитинство у багатодітній родині, як його оточувала турботою мати та як часто піднімав руку батько. Він також розповів про всі свої злети та падіння на шляху до створення бренду, який сьогодні став одним з найбільш відомих у світі. Більш того, в книзі Томмі відверто розповідає не тільки про свою роботу та розвиток, але і про свої відносини з друзями, а також про сім'ю та дітей.

Варто відзначити, що це не просто автобіографія успішної людини, це книга про те, що кожен з нас може домогтися бажаного, головне впевнено йти до своєї мети.

buttom_960_212.png

«Черчилль. Биография»

Сильні особистості: надихаючі книги про відомих жінок та чоловіків (частина 2)Уїнстон Черчілль – легендарна особистість. Саме він, обіймаючи посаду прем'єр-міністра, зміг провести свою країну крізь світові війни з мінімальними втратами. Більш того, його політична діяльність вже багато років вивчається в університетах, як яскравий приклад того, як треба керувати країною та якими насправді мають бути політики.

Дана книга повністю розкриває особистість Черчілля. Автор виконав величезну роботу, він знайшов особисту переписку Черчілля з приближеними людьми, вивчив розповіді друзів та колег. Все це допомогло представити вашій увазі життєвий шлях Уінстона Черчілля. Так, цей шлях не можна назвати легким, але саме те, що самий відомий британець минулого століття зробив себе сам, і мотивує нас не зупинятися на досягнутому, а сміливо рухатись вперед до поставленої мети.

buttom_960_212.png

Кожна історія, що розказана на сторінках цих книг, дійсно заслуговує вашої уваги. Але головне, що після прочитання цих творів ви придбаєте більше впевненості у собі та неодмінно почнете рухатись вперед до поставленої мети.


Автор - Світлана Варук