Сильные личности: вдохновляющие книги об известных женщинах и мужчинах (часть 1)
Що почитати

Сильні особистості: надихаючі книжки про відомих жінок та чоловіків (частина 1)

15 Січня 2020 17:31 Book24.ua

Нам завжди цікаво спостерігати за життям відомих людей та дізнаватися історії їх успіху. І це не дивно, адже ці історії надихають, додають сил та змушують діяти. Представлена нижче добірка книг, якомога краще відповідає всім цим епітетам, адже кожний з цих семи творів розповідає про людей, яких по праву можна назвати сильними особистостями та у яких є чому повчитися.


«Я, Ніна», Ольга Купріян та Яніна Соколова

Я, Ніна-001.jpgПрониклива історія про життя журналістки Ніни написана в сповідальній формі. Ця книга є своєрідним щоденником, пережитого героїнею лікування страшної хвороби – від початку і до кінця. Авторам вдалося не тільки вміло переплести реальні події з художніми вигадками, але й наповнити свою розповідь чесними емоціями. Читаючи книгу, ви ніби будете відчувати всю ту фізичну та моральну біль, яку відчувала головна героїня.

Це дійсно буде одна з найбільш чуттєвих історій, яку ви коли-небудь читали. Ця книга про віру, любов та силу, що здатна впоратися з будь-якими труднощами, але головне, вона доводить, що життя варте того, щоб за нього боротися.

Прийнявши рішення купити цю книгу, ви й самі будете брати участь у диві, адже п'ятнадцять гривень від продажу кожного примірника перераховуються на проект, який допомагає онкохворим людям.

buttom_960_212.png


«Big money. Принципы первых», Євген Черняк

Біг Мани-001.jpgЦю книгу можна сміливо назвати однією з кращих у сучасній бізнес літератури. Вона не просто заряджає енергією, але і дає величезну мотивацію, підштовхуючи до чітких дій.

Автору вдалося досить чесно, без зайвих красивих слів розповісти історії успіху 11 бізнесменів, які змогли з нуля створити широко відомі сьогодні компанії та бренди. Наприклад, ви дізнаєтеся історію створення одного з найбільших інтернет-магазинів «Розетка», компанії поштових перевезень «Нова пошта» та багатьох інших.

Цю книгу варто прочитати всім, хто претендує на успіх, хто хоче не просто дізнатися багато корисної інформації, але і зарядитися особливою енергетикою. Енергетикою, яка допоможе почати свій успішний бізнес. Більше того, ця книга навчить вас правильно формувати команду, проводити співбесіди, підбирати співробітників, а також розповість, як керувати великою кількістю підлеглих, встигати все контролювати та постійно розвивати свій бізнес.

buttom_960_212.png


«Історія мого кохання», Тіна Тернер

Історія мого кохання-001.jpgЗахоплююча книга, на сторінках якої королева рок-н-ролу – Тіна Тернер, поділилася своїми відвертими спогадами про видатну кар'єру та особисте життя.

Читаючи книгу, ви дізнаєтесь, як проходило дитинство майбутньої легенди, як вона робила перші кроки до слави спільно з Айком Тернером та про все те, що відбулося між ними. Твір також розповідає про те, як вона працювала разом з такими талановитими музикантами, як Кіт Річардс, Мік Джаггер, Девід Боуї, Бейонсе та іншими. І, звичайно, Тіна повідає про те, як несподівано зустріла любов всього свого життя ще у 1986 році, але вийшла заміж за коханого тільки через 27 років.

«Історія мого кохання» – це запальна історія жінки, що зуміла подолати всі перешкоди на своєму шляху. Ця книга розповість вам про особливий характер Тіни, в якому поєдналися енергія, сміливість, душа та серце. Твір дійсно варто прочитати кожному, адже він зачаровує так сильно, як і найкращі хіти Тіни Тернер.

buttom_960_212.png


«Becoming. Моя история», Мішель Обама

Мишель Обама-001.jpgМішель Обама є однією з найвідоміших та улюблених перших леді, тому зовсім не дивно, що її мемуари вмить стали міжнародним бестселером. На сторінках цієї книги Мішель відверто розповідає про те, як вони з чоловіком жили до того, як його обрали президентом Сполучених Штатів Америки. Вона не просто розповідає про те, як розвивалася політична кар'єра її чоловіка, але і відверто говорить про те, як все це позначалося на їх взаєминах та дітях. Мішель також розповідає про людей, яких зустрічала на своєму шляху, відверто ділиться своїми думками та поглядами, говорить про важливість розуміння себе і тих, хто знаходиться поруч з вами.

З книги ви дізнаєтесь деякі аспекти життя у Білому домі та розпорядок дня першої леді Америки. При цьому, Мішель вдалося все це описати настільки легко та доступно, що читаючи книгу здається, ніби ви самі розмовляєте з цієї усміхненою та сильною жінкою.

buttom_960_212.png


«Любомир Гузар. Хочу бути Людиною», Катерина Щоткіна

Любомир Гузар-001.jpgЛюбомир Гузар – людина з великим серцем та величезною любооткінав'ю до людей і життя. Він вважав, що покликанням його життя є усвідомлення місії церкви, вивчення її ідей та утвердження традицій. Він з величезним бажанням пізнавав все те, що відбувається навколо нього, повністю віддавався своїй роботі та закликав усіх працювати, так ніби все залежить лише від них та молитись так, ніби все залежить лише від Бога.

Кожне речення цієї книги, ніби глибока, трепетна розмова, що надихає, зігріває та збагачує. Через відверті розмови з Любомиром, автору вдалося детально проаналізувати його біографію. У книзі ви знайдете спогади Любомира про його дитинство у Львові, сестру, батьків, про життя в еміграції та пошук духовного розвитку. Тут також представлена дуже цінна інформація про історію боротьби греко-католицької церкви в період її перебування у підпіллі, про життя церкви за кордоном та соціальну політику Йосипа Сліпого для її майбутнього розвитку на території України.

buttom_960_212.png


«Юрген Клопп: біографія», Ельмар Невелінг

23b6d5e5b0ebaedecb7e2fe5d9b7a15f.jpgЮрген Клопп – легендарний наставник «Майнца», творець нової історії успіху «Боруссії» та харизматичний лідер «Ліверпуля». І якщо ви не уявляєте свого життя без футболу та цікавитесь запаморочливим успіхом Юргена Клоппа, то цей твір безумовно заслуговує вашої уваги.

На сторінках цієї книги автор не просто розповідає про Юргена Клоппа, як про великого футболіста та прославленого тренера, але і наочно показує весь його шлях, а також розкриває секрети його ігрової філософії. У книзі ви знайдете безліч інтерв'ю та висловлювань великого тренера, а головне, дізнаєтесь про те, як йому вдається зробити так, щоб всі його команди ставали чемпіонами. Іншими словами, ця книга відкриє вам багато нових цікавих фактів про Юргена Клоппе та дозволить зазирнути за лаштунки важкої тренерської роботи.

buttom_960_212.png


«Пікассо», Майлз Юнгер

пікассо.jpgПравдива біографічна історія про те, як невідомий художник з Барселони Пабло Руіс, приїхав до Парижа та став самим відомим художником ХХ століття – Паблом Пікассо.

Автор книги, американський мистецтвознавець, детально вивчив життєвий шлях великого художника та представив вашій увазі правдиву історію про те, як Пабло Пікассо йшов до свого успіху. Ви дізнаєтесь про те, як його зустрів Париж, як йому там доводилось виживати, відчайдушно боротись «за місце під сонцем» та шукати свій шлях.

Ця книга розповість вам історію художнього генія з особливим творчим даром, про його тріумфи та розчарування, любов, відчай та спроби довести свою спроможність. А ще, ви дізнаєтесь про те, як Пікассо вдалося стати лідером богемної групи художників та при яких обставинах був написаний його шедевр, що згодом вплинув на шлях розвитку сучасного мистецтва.

buttom_960_212.png


Ці книги змусять вас задуматися про багато та надихнуть на багато дій і вчинків. А щоб і надалі допомагати вам знаходити натхнення, ми продовжимо розповідати дивовижні історії про життя сильних особистостей.


Автор - Світлана Варук