О бизнес-принципах Дмитрия Дубилета издадут книгу
Що нового

Про бізнес-принципи Дмитра Дубілета видадуть книгу

13 Грудня 2019 15:50 Book24.ua

Навесні 2020 року виходить книга про бізнес-принципи Дмитра Дубілета, співзасновника інтернет-банку monobank, у минулому  IT-директора «ПриватБанку», а нині — міністра Кабінету Міністрів. Книга матиме назву «Бізнес на здоровому глузді. 50 ідей, як домогтися свого». Книгу готує до друку видавництво Bookchef у партнерстві з медіа MC.today. 

Дмитро Дубілет — один із наймедійніших, позитивних і ефективних підприємців країни. У 20 років він продав перший бізнес із оцінкою 0 тис. У 28 став IT-директором «ПриватБанку». Разом із партнерами заснував monobank, який залучив 1,6 млн клієнтів за два роки. Планував запустити мобільний банк Koto у Великій Британії, але обійняв посаду міністра і полишив бізнес.  

Книга «Бізнес на здоровому глузді. 50 ідей, як домогтися свого», яку становлять 10 розділів, заснованих на особистому досвіді Дмитра, розповідає про практичні речі та про те, що надихає: про розробку бізнес-ідей, створення команди, маркетинг, продажі, а також 50 ідей, як утілити в життя принципи Дмитра і домогтися свого.  

Про що читачі дізнаються з книги: 

361881104509da77b6a4fc17bf1c6cf0.jpg1. Робота в «ПриватБанку»: як створювалися інновації в «Приваті» та як застосовувати «теорію здорового глузду» на практиці. 

2. monobank: як мінімалізм став бізнес-принципом і допоміг долучити 1,6 млн клієнтів за два роки. 

3. Команда і партнери: якими вони мають бути, як знаходити своїх людей, управляти колективом, розділяти зони відповідальності й делегувати повноваження. 

4. Маркетинг: як створити хайп навколо продукту і запустити «сарафанне» радіо, яке залучить сотні тисяч клієнтів. 

5. Робота з державою: як подолати спротив чиновників і робити ефективні проекти з державою.

6. Спосіб життя: як не померти від роботи і знаходити час на спорт, книги й подорожі.  

Книга з’явиться в продажу навесні 2020 року. Читачі, які бажають отримати книгу першими, можуть зробити передзамовлення:

IMG_20191213_090754_373.jpg

Автор книги — Тімур Ворона, головний редактор MC.today. З-під пера Тімура вже вийшло кілька бізнес-книг, зокрема «Стартап на мільйон. Як українці заробляють статки на технологіях», яка перемогла в номінації «Український non-fiction» львівського «Форуму видавців». Також Тімур був упорядником книги «Big Money. Принципы первых», бестселера 2019 року в Україні. 

Про BookChef 

bookchef.jpgBookChef — видавництво світових бестселерів Ювала Ноя Харарі, Мадлен Олбрайт, Мішель Обами, Камерон Діаз, Білла Клінтона, Іцхак Адізеса, Лю Цисіня й інших відомих письменників. У видавництві мріють, щоб важливих книг у житті українців ставало більше, тому прискіпливо вибирають не лише книги, а й людей, які над ними працюють. Фантастику перекладають фани жанру, а книги для підприємців редагують фахівці з бізнесу. Адже тільки коли людина живе темою, читачі отримують глибокий, емоційний і якісний текст. У BookChef роблять усе це, щоб сфокусувати увагу на головному — на відповідях, заради яких українці читають їхні книги. BookChef — книги, які формують особистість. 


Про MC.today  

mctoday.jpgMC.today — це онлайн-журнал для підприємців і креативного класу. Видання допомагає читачам розвиватися і підкорювати нові висоти в бізнесі й житті. Цільова аудиторія видання — власники бізнесів, топ-менеджери, розробники, маркетологи, біздеви, фінансисти, юристи. Словом, ті люди, які не бажають сидіти на місці  й прямують до мети, яку перед собою поставили. MC.today пише не лише про бізнес, а й про технології, подорожі, стиль життя. Медіа виникло навесні 2017 року. На кінець 2019 року видання має 350 тис. читачів щомісячно.