RSS
5 Вересня 2018 Book24.ua
Котики – то любов. Тож ми вирішили: а чому б не підготувати добірку з найкращими художніми книгами про цих тварин? Дорослі та маленькі котолюби, готові поринути у світ пригод зі своїми улюбленцями?
4 Вересня 2018 Book24.ua

Ви вагітні? Вітаємо! Попереду один із найбільш хвилюючих періодів у вашому житті. Також це період змін, роздумів та сподівань. А ще, звісно ж, підготовки, адже стільки всього треба встигнути до пологів та до появи на цей світ маленької людини. Книги, про які ми розповімо, допоможуть вам у цьому.

30 Липня 2018 Book24.ua
Хто сказав, що неможливо поєднати відпочинок і підготовку до наступного навчального року? Залишився ще місяць літніх канікул і саме час не лише купувати нові зошити, альбоми та олівці, а й читати книги, рекомендовані Міністерством освіти та науки України. Сьогодні ми підготували для вас добірку творів для учнів 7, 8 та 9 класів.
4 Липня 2018 Book24.ua
Влітку треба відпочивати: грітися на сонечку, ганяти у футбол, ходити у зоопарки, плавати у річці/озері та... ЧИТАТИ. Де? Та будь-де: у гамаку на дачі, на теплому морському піску на пляжі, на травичці у лісі. От тільки книгу б не забути прихопити! І не будь-яку, а ту, яка рекомендована для читання Міністерством освіти та науки України. Якщо список, який перед канікулами вручила вчителька, давно загублений, не біда, у нас він є. Ось декілька книг із нього.
4 Липня 2018 Book24.ua
Шукаєте, яку книгу взяти у відпустку? Підказка: із захопливою історією кохання, легким сюжетом (але водночас не банальним та нудним), а ще така, щоб не шкодувати прочитаного, перегорнувши останню сторінку. Ми вибрали 5 романів, ідеальних для читання на дачі, біля моря та в гамаку у лісі.
5 Травня 2018 Book24.ua

Коротка проза – це завжди лаконічно, тонко, майстерно, зворушливо, своєчасно, влучно, душевно та змістовно.

Авторам оповідань, новел та есе треба на кількох сторінках розмістити те, що інші описують на сотнях аркушів. Хоч часто і видавці, і читачі сприймають малу прозу несерйозно, але ж погодьтеся, що треба мати неабиякий талант писати коротко і по суті.