RSS
30 Серпня 2019 Book24.ua

За даними останніх досліджень, рівень щастя людини на 50% залежить від генетики, ще 10-20% становлять життєві обставини (вік, національність, стать, дохід, релігія). Проте решта (а це 30-40 відсотків!) залежать від наших думок та дій.

Що є найважливішим для щастя? Які компоненти забезпечують життя в гармонії? Самореалізація, здоров’я, успіх на роботі, сім’я та друзі, фінансова незалежність. Це 5 головних сфер життя людини. Гармонічний розвиток та баланс в усіх п’яти забезпечує омріяне відчуття щастя.

Хочете змінити своє життя? Поступово вдосконалюйте кожну із областей. А ми вам в цьому допоможемо! В цій статті є 5 книг про 5 сфер життя людини.

29 Липня 2019 Book24.ua
«На небі тільки й розмов, що про море.» – фраза із фільму «Достукатись до небес» вже давно стала крилатою. Але не лише на небі – влітку і на землі всі думки, сни та розмови про море. Яке воно? Ми обрали для вас 5 найбільш атмосферних книг про морську стихію.

Книги, в яких море – це місце події, персонаж, настрій. Відчуйте запах моря і розчиніться в цих атмосферних історіях. В них лише один мінус – одразу хочеться на море.
9 Липня 2019 Book24.ua

Чи знали ви, що навіть у вегетативному стані мозок людини сприймає все, що відбувається навколо? А про те, що володіння іноземною мовою змінює анатомію мозку? Рахували, скільки разів щодня заходите у соціальні мережі за черговою дозою допаміну?

Мозок людини – найдосконаліший та найзагадковіший механізм. Він керує всім, що відбувається в нашому тілі, а отже і житті. Те, як ми мислимо, про що мріємо, які продукти обираємо в магазині і кого кохаємо – все вирішує "сіра речовина".

Ми підготували ексклюзивну добірку – п’ять книг про роботу маленької "сірої речовини".