RSS
7 Лютого 2020 Book24.ua
Якою має бути ідеальна книга книголюба? Щоб там було про читання та книги (приємно читати про людей зі схожими цінностями) і про вигаданих та справжніх письменників (яке воно – закулісся письменництва?). Ще додайте атмосферні описи і трохи сімейних таємниць. Ось вам і рецепт ідеальної книги.
А щоб чекати на весну було легше і приємніше, ми знайшли для вас аж 5 художніх атмосферних книг про книги і читання.
7 Лютого 2020 Book24.ua
Інноваційні продукти, актуальні теми, контроверсійні спікери і короткі виступи – це все про відому конференцію TED. Її гасло – «ідеї, варті поширення». І недаремно, адже окремі лекції переглянуло 60 мільйонів людей з усього світу. Ми пропонуємо вам познайомитися із книгами найкращих спікерів: Мішель Обами, Деніела Пінка, Елізабет Ґілберт, Дена Аріелі та Адама Ґранта.
27 Січня 2020 Book24.ua

8% року уже минуло. Неочікувано, правда? Пора втілювати загадане під бій курантів, ставити галочки біля списку із планами та змінювати своє життя на краще. Як? Почніть із формування корисних звичок.

5 звичок, які зроблять ваш рік продуктивним та допоможуть досягнути успіху. І 5 книг, які допоможуть втілити їх в життя.

15 Січня 2020 Book24.ua

Ялинкові прикраси вже складені в ящик, фото та відео з корпоративу переміщені з телефону в приховану папку, остання ложка куті з’їжджена. Режим «давайте після свят» офіційно закінчився. Час писати мрії та плани на 2020 рік.

Вже написали? А пункт про вивчення іноземної мови додали? Яку мову обрали – англійську, щоб дивитися в оригіналі «Гаррі Поттера», польську, щоб прочитати «Відьмака», чи корейську, щоб підспівувати «BTS»? В будь-якому випадку вам знадобляться поради досвідчених поліглотів.

Ми обрали 5 найкращих книг про те, як заговорити будь-якою іноземною мовою за дуже короткий період. Починайте вчити вже в січні – і літню відпустку зможете провести в країні своєї мрії і вільно спілкуватися з носіями мови цієї країни.

8 Січня 2020 Book24.ua

Майкл Корс казав: «Особистий стиль – це усвідомлення себе, свого способу життя і тіла. Потрібно вибирати одяг, який стане найкращим вашим обрамленням, тоді ви станете зіркою». Так, стиль – це не лейбли чи марки, це зовнішнє відображення вашого внутрішнього світу. Але одягатися стильно – це не те вміння, яке дається людям з народження. Цьому мистецтву треба вчитися. Нижче – 5 книг про стиль із корисними порадами, красивими ілюстраціями і практичними лайфхаками. Новий Рік – ідеальний час, щоб змінити життя. Чому б не почати з гардеробу?

12 Грудня 2019 Book24.ua
Відзвучали останні акорди маршу Мендельсона, розгорнули всі весільні подарунки, прочитали всі привітання в соцмережах. А що далі? Починається сімейне життя з рутиною і щоденними проблемами. На жаль, не існує уроків в школі чи пар в університеті, на яких вчили б долати сімейні труднощі. Але, на щастя, є книги про те, як будувати гармонійні стосунки в сучасному світі. Ми обрали для вас 5 з практичними порадами і цікавою теорією.