RSS
8 Грудня 2019 Book24.ua

Всі навколо тільки в говорять, що про хюґе. Особливо в холодні пори року, коли на п’ятки наступає холод, темінь і хандра. Але данці так живуть мало не цілий рік і вважаються найщасливішою нацією. То в чому ж секрет життя в стилі хюґе? Якщо провести хюґовий час з рідними, мати хюґовий дім і купувати речі в стилі хюґе, то відчуття щастя зросте? І ми будемо врешті повністю задоволені своїм життям? Слідуйте 5 порадам в стилі хюґе і переконайтеся самі.

2 Грудня 2019 Book24.ua

Останній місяць року розпочався! А разом з ним і «встигнути все, що було заплановано ще минулої зими, але постійно відкладалося». Як от занести в ремонт блендер, прочитати книжку про тайм-менеджмент, відвідати театр і музей. Але поспішайте повільно – так є більше шансів встигнути хоча б щось і отримати задоволення від процесу. І не забудьте купити друзям подарунки. Наприклад, нові книжечки.

15 Листопада 2019 Book24.ua

Щороку в Україні відзначається День пам’яті жертв голодоморів. Нині цей день припадає на 23 листопада. Це нагода згадати історію, вшанувати тих, чиє життя було зруйноване або знищене у ті страшні часи сталінського режиму. Українці ніколи не були байдужі до цієї трагедії, зокрема, про акт геноциду писали свої твори українські письменники, Голодомор став темою багатьох мистецьких творів. У сучасному світі про масові вбивства шляхом штучно створеного голоду вже не бояться говорити, та все ж Голодомор 1932-1933 років деякі країни не поспішають визнавати Геноцидом українського народу. Щоб розуміти, через що пройшли наші предки, відчути, яку складну історію переживала Україна 87 років тому, ми зробили добірку художніх та публіцистичних книг, у яких розкривається тема Голодомору.

15 Листопада 2019 Book24.ua
Вже зробили на зиму запаси трав'яного чаю і ароматної кави? А книжок для читання холодними вечорами купили? Не поспішайте кутатися в плед і впадати в зимову сплячку – подивіться скільки цікавих презентацій та книжкових клубів буде в останні осінні тижні.

13 Листопада 2019 Book24.ua

Ельчин Сафарлі – популярний сучасний письменник та журналіст. На сторінках книг він розповідає про східну культуру, традиції та побут, при цьому головною темою більшості його творів є любов. І якщо вас вабить загадкова культура Сходу, то вам неодмінно варто прочитати представлені нижче книги, які вже встигли стати світовими бестселерами.

12 Листопада 2019 Book24.ua
Більшість сучасних дітей практично весь вільний час проводять за смартфонами, планшетами та іншими гаджетами. Проте, заради справедливості варто відзначити, що багато в чому вони копіюють поведінку дорослих. Хочете спробувати змінити цю ситуацію та показати своїм дітям, що у сучасному світі крім гаджетів є ще багато цікавих та захоплюючих речей? Тоді почніть читати разом з ними книги, тим більше що зараз на полицях книжкових прилавків можна знайти багато незвичайних видань. І нижче ми наводимо вашій увазі кращу добірку книг, які допоможуть вам та вашим дітям весело провести час.