RSS
29 Липня 2019 Book24.ua
«На небі тільки й розмов, що про море.» – фраза із фільму «Достукатись до небес» вже давно стала крилатою. Але не лише на небі – влітку і на землі всі думки, сни та розмови про море. Яке воно? Ми обрали для вас 5 найбільш атмосферних книг про морську стихію.

Книги, в яких море – це місце події, персонаж, настрій. Відчуйте запах моря і розчиніться в цих атмосферних історіях. В них лише один мінус – одразу хочеться на море.
17 Липня 2019 Book24.ua

13 листопада 2018 року вийшла книга колишньої першої леді США, Мішель Обами, під назвою «Becoming». Вона очолює світові рейтинги з моменту публікації і за короткий період стала справді визначною. За перший тиждень було продано 1,4 млн примірників, і вже зараз про неї говорять, як про найпопулярніші мемуари за всю історію жанру.

У вересні книга вийде українською мовою у видавництві BookChef. Над проектом працюють перекладач — Максим Гоцацюк, літературний редактор — Тамара Клюкіна та керівник едиційної команди — Євген Плясецький.

Розповідаємо, чим особлива ця книга і чому її вихід українською мовою в такі терміни — велика гордість.
16 Липня 2019 Book24.ua

Маємо для вас 4 хороші новини: сьогодні – літо, через тиждень – літо, через місяць – теж літо. «А четверта?» – запитаєте ви. Письменники продовжують писати нові книги, видавництва їх видавати, а ми – ходити на їхні презентації та обговорення. Хіба це не найкраща новина для книголюба? А ми продовжуємо збирати для вас літературні події, які варто відвідати. Тримайте афішу на другу половину липня.

9 Липня 2019 Book24.ua

Чи знали ви, що навіть у вегетативному стані мозок людини сприймає все, що відбувається навколо? А про те, що володіння іноземною мовою змінює анатомію мозку? Рахували, скільки разів щодня заходите у соціальні мережі за черговою дозою допаміну?

Мозок людини – найдосконаліший та найзагадковіший механізм. Він керує всім, що відбувається в нашому тілі, а отже і житті. Те, як ми мислимо, про що мріємо, які продукти обираємо в магазині і кого кохаємо – все вирішує "сіра речовина".

Ми підготували ексклюзивну добірку – п’ять книг про роботу маленької "сірої речовини".

2 Липня 2019 Book24.ua

Як минає ваше літо? Перший місяць був дуже продуктивним – ми відвідали багато літературних подій і вирішили запросити Вас. Тому започаткували нову рубрику «Книжкова афіша». Сьогодні розповімо про цікаві книжкові події з 1 по 15 липня.



26 Червня 2019 Book24.ua
Японія – одна з найбільш загадкових країн Азії. У Країні Вранішнього Сонця завжди було особливе ставлення до сім'ї, виховання дітей та роботи. В Японії все розмірено, тут кожен замислюється про сенс життя, про головне та другорядне, про пошук гармонії - такий підхід до життя дозволяє досягти високих результатів у багатьох сферах. Саме тому, сьогодні все більше людей хочуть не лише дізнатись про життя в Японії, але і познайомитись з японською мудрістю. Кращим помічником в цьому питанні стануть книги японських авторів. Ми представили вашій увазі кращі японські книги по саморозвитку, які допоможуть вам якомога більше дізнатись про життя в цій країні.