RSS
11 Листопада 2019 Book24.ua
Навіть якщо ви не вмієте літати, зупиняти час чи ставати невидимим, ви все одно можете стати супергероєм або супергероїнею. Можна навчитися вирішувати конфлікт будь-якої складності, розвинути свою силу волі до максимального рівня або натренувати суперінтуїцію. Як? Читайте про 5 книг про суперсили, приховані в кожному з нас. 
24 Жовтня 2019 Book24.ua

Світ пропонує нам стільки можливостей: книги, підкасти, аудіолекції, онлайн-курси, документальні серіали, навчальні профілі в соцмережах. Отримати нові знання – більше не проблема. Але як запам’ятовувати інформацію в світі, де її так багато? Ми підготували 5 порад із 5 нон-фікшн книг, завдяки яким ви прокачаєте свою пам’ять.

23 Жовтня 2019 Book24.ua

2019 рік порадував книголюбів цікавими екранізаціями сучасних бестселерів, класичних романів та маловідомих книг. Однак перед тим як подивитись найкращі екранізації сучасних книг, вам неодмінно варто спочатку прочитати їх. Це дасть волю вашій уяві, і ви зможете самостійно придумувати образи головних героїв та сприймати написане так, як розумієте, саме ви, а не так як це бачать творці фільму. І нижче ми представили список екранізацій книг 2019 року, які безумовно заслуговують вашої уваги, але перше ніж подивитись «Кладовище домашніх тварин», «Маленьких жінок», «Щиголь» та інші фільми з цього списку, вам неодмінно треба прочитати книги, які лягли в їх основу.

21 Жовтня 2019 Book24.ua

Якщо ви не уявляєте і дня свого життя без книги, якщо вам цікаві не тільки художні твори, але і біографії письменників, то представлена нижче добірка фільмів дійсно заслуговує вашої уваги. Всі п'ять картин повідають вам ще більше цікавих фактів про життя та творчість відомих письменників. Кожен з цих фільмів про письменників заснований на реальних подіях. Більше того, вони допоможуть вам під іншим кутом поглянути на знаменитих літераторів та надихнуть на власні творчі починання.

9 Жовтня 2019 Book24.ua
Ілон Маск – підприємець та інженер, який своїми новаторськими ідеями зміг підкорити весь світ. За 48 років свого життя він винайшов безліч технологічних новинок та скоїв не один науковий прорив. Неабиякий розум допоміг йому не тільки отримати статус мільярдера, але й стати одним з найвпливовіших людей XXI століття.
16 Серпня 2019 Book24.ua

Україна – це модно. Україна – в тренді. Про Україну говорять, за неї вболівають та хвилюються мільйони свідомих громадян. Країна пережила складні часи на шляху становлення своєї незалежності, та, як відомо, виборює цю незалежність і нині. Безліч книг присвячено Україні: її історії, сучасності, культурі та мистецтву, політиці, традиціям тощо. Для всіх, хто цікавиться Україною та хоче дізнатися ще більше про цю державу, ми зробили добірку книг, які варто прочитати напередодні 28-ї річниці Незалежності України.