RSS
22 Лютого 2019 Book24.ua

⁠Подобається пекти торти та тістечка? Бажаєте постійно радувати своїх близьких різноманітними смаколиками? У такому випадку, представлена ​​нижче добірка кращих книг для кондитерів – це саме те, що вам потрібно. В них ви знайдете не тільки рецепти смачних десертів, тортів та випічки, але і дізнаєтеся безліч професійних секретів.

22 Лютого 2019 Book24.ua

Чак Паланік – письменник, творчість якого не залишає нікого байдужим. Хтось вважає його генієм, хтось, навпаки, не розуміє його роботи, проте всі погодяться, що у нього є свій авторський стиль. У центрі його оповідань завжди знаходиться самотня людина з песимістичним поглядом на життя. Щоб реалізувати свої ідеї він не щадить нікого. Автор збирає найнеприємніші та мерзенні факти, а також постійно шокує читача незвичайними сюжетними поворотами. І прочитавши представлені нижче книги, ви самі зможете в цьому переконатися.

22 Лютого 2019 Book24.ua

Фрідріх Ніцше був мислителем від народження. Скоріш за все, саме завдяки цьому йому вдалося створити самобутній філософський напрям, який став широко відомим навіть за межами науково-філософського співтовариства. Висунуті ідеї вельми суперечливі, але саме ця незаангажованість та свіжі думки зуміли принести у філософію те, чого їй так не вистачало – свободу. Але і це ще не все, адже Ніцше не побоявся кинути виклик Всевишньому, заявивши що Бог помер та поставивши на його місце надлюдину, яка в підсумку, як і всі смертні, програла свій бій зі смертю.

30 Січня 2019 Book24.ua

Згідно з легендою, Свирид Опанасович – це простий сільський дід, який тримає господарство та любить поговорити про політику, а також про те, як жилося раніше людям. Після того, як в селі з'явився інтернет, він створив свою сторінку у Фейсбуці та почав щодня розміщувати на ній свої огляди сільської аналітики. У них він розповідав людям про те, що насправді відбувається у світі.

30 Січня 2019 Book24.ua

Малюнок з давніх часів не тільки супроводжував слово, але і досить часто заміняв його. І це не дивно, адже часом саме малюнок дозволяє донести ідею в зрозумілій формі. Це пояснює той факт, що комікси, а з недавніх пір і графічні новели, стали користуватися величезною популярністю.



14 Грудня 2018 Book24.ua
Чимало людей на землі прагнуть мати суперсилу. Це надможливості, дивовижні вміння та надприродні здібності. Тож розкриємо секрет, як змалку стати супергероями нового покоління з яскравими коміксами від TM LUDUM! «Суперкоманда SOS» - перша в Україні серія супергеройських коміксів для дітей від 5 до 12 років. Це незвичайна історія про черепашку Шона, дикобраза Діні, Білку і тукана Туке. Одного разу вони потрапили в дивний смерч і знайшли сили чотирьох стихій: Води, Вогню, Землі і Повітря.