BookForum 2019: 5 детских книг-новинок
Що нового

BookForum 2019: 5 дитячих книжок-новинок

17 Вересня 2019 16:23 Book24.ua

«Дитячих книг забагато не буває!» – це девіз не лише книголюбів та батьків, а й видавців. Бачили, скільки новинок вони підготували? Ми пропонуємо огляд п’яти книг, які точно зацікавлять вашу малечу.


«Усе, що треба знати перед школою», Фелісіті Брукс

6.jpgВаша дитина йде до школи наступного року? Чи, може, вже цього – вперше сіла за парту? Нервуєте? А які страхи має ваша малеча, адже це новий етап в її житті? Завдяки цій книжці ви зможете пояснити і показати, що чекає дитину у школі, яким буде її день, як треба готуватися до уроків.

Ведмедик Денис, мишка Оля, кроленя Марта, котик Ромчик та лисеня Назар теж готуються до школи і розкажуть вашій дитині про все, що треба знати. Наприклад, про те, що школярик має самостійно одягатися і їсти, а ще про те, які є кольори, фігури і числа.

buttom_960_212.png


«Таємниця золотих бджіл», Жученко Марія

7.jpgЗнаменитий детектив Фуагре найбільше у світі любив солодощі. Навіть квартиру собі обрав над кондитерською, щоб кожен ранок прокидатися від ароматів шоколаду, тістечок та булочок із корицею. А круасани – це любов на все життя. Була. Допоки власниця кондитерської не принесла детективу тарілочку з унікальним рожевим медом.

Фуагре вирішив, що він має побачити цих чарівних бджіл, які несуть такий мед. І переконатися, чи науковець Маніфікус, який вивів нову породу бджіл, не затіяв злочину.

Пригоди починаються!

buttom_960_212.png


«Гномики. Факти, міфи, нісенітниці», Мацєй Шимановіч

8.jpgПодейкують, наче гномів не існує. Не вірте цим людям. Ось і книжка є з даними багаторічних наукових досліджень та спостережень. Хіба можна досліджувати тих, кого не існує?

Завдяки цій книжці юний читач дізнається, звідки беруться гномики, які є типи гномиків і чим вони відрізняються, як подорожують, навчаються і розважаються. А ще – анатомія гномиків. Хочете дізнатися, що всередині гномів?


buttom_960_212.png


«Ман Чжу. Китай для допитливих», Ізабелла Калюта

9.jpgКитайці – найчисельніший народ у світі. Це вони вигадали морозиво, феєрверки і макарони. Кажуть, що Китай – найбільша фабрика, адже більшість всіх товарів виготовляють саме там: одяг, посуд, іграшки, смартфони, меблі. А ще китайці пишуть ієрогліфами та спалюють гроші на могилах. Хочете побувати в цій країні і дізнатися про неї більше?

Тоді ця книжка для вас, скільки б років вам не виповнилося. Книга стане справжньою знахідкою для допитливих дорослих та дітей, для тих, хто вже мандрував цією країною і для майбутніх шукачів пригод.


buttom_960_212.png


«Перша книжка малюка. Коли на дітей напада вереда», Леся Антонова, Олена Роговенко, Наталя Алексєєва

10.jpgВаша дитина не завжди хоче чистити зуби, а на сніданок хоче їсти лише солодощі? А в магазині малеча завжди поводиться чемно? З допомогою цієї книжки ви у ігровій формі зможете пояснити дитині правила поведінки у людних місцях, що таке здорове харчування та як доглядати за собою.

Окрім віршів про маленьких вередунів, є поради від експерта із раннього розвитку.


buttom_960_212.png


Автор: Катерина Ільчук