Что почитать беременной: книги для будущих мам
Що почитати

Що почитати вагітній: книги для майбутніх мам

5 Вересня 2019 8:47 Book24.ua

Будь-яка жінка одразу після того, як побачить заповітні дві смужки на тесті, починає замислюватися про те, як уникнути можливих ускладнень та виносити здорового малюка. Безумовно, на всі ці питання повинен відповідати лікар, але для того, щоб краще його розуміти та не телефонувати по дрібницям, вам неодмінно треба прочитати книги про вагітність та посібники для майбутніх мам.

Нижче ми представили вашій увазі 5 кращих книг для майбутніх мам, авторами яких є лікарі, психологи та просто досвідчені мами. З цих книжок ви дізнаєтесь про радощі та труднощі майбутніх дев'яти місяців, цікаві факти про вагітність та пологи, а також безліч корисної інформації по догляду за дитиною.

«Ешь для двоих! Всё о питании для беременных», Тетяна Буцька

1.jpgВагітна жінка несе відповідальність не лише за себе, але і за дитину, яка розвивається всередині неї. Саме тому всі розсудливі матусі обов'язково переглядають свій раціон та роблять його збалансованим.

Авторка книги досконало вивчила питання про правильне харчування вагітних та у доступній формі розповіла, як потрібно харчуватись у цей особливий період. Тут ви знайдете не лише безліч корисної інформації про принципи харчування, але і варіанти 4-х або 5-ти разового харчування, розвінчання популярних міфів, а також рекомендації щодо вживання вітамінів.

buttom_960_212.png

«Как выносить и родить здорового малыша. Понедельное руководство по беременности и родам прямо из уст акушерки», Клеммі Хупер

2.jpgЦя книга створена для. Вона написана акушеркою із великим стажем. Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтесь, як себе поводити у перші дні вагітності, що на вас чекає на першому УЗД, як справлятись із постійними емоційними перепадами та що потрібно насправді брати з собою у пологовий будинок.

На сторінках цієї книги ви також знайдете безліч корисних порад щодо того, як харчуватись, займатись йогою або пілатесом під час вагітності, як дихати під час пологів, які бувають періоди пологів, як налагодити грудне вигодовування та багато іншого.

buttom_960_212.png

«Ваша библия беременности», Енн Дінз

3.jpg«Ваша библия беременности» охоплює всі аспекти дивовижних та чарівних дев'яти місяців, пологів та догляду за малюком на ранньому етапі розвитку. У цій книзі представлено безліч корисної інформації, а також кольорові фотографії з тривимірним зображенням плоду, що дозволяє наочно спостерігати за розвитком дитини на всіх етапах – від зачаття до появи малюка на світ. А завдяки отриманим із книги знанням про перебіг вагітності, необхідних під час неї обстеженнь та процедур, ви зможете виважено та впевнено приймати правильні рішення.

buttom_960_212.png

«9 місяців щастя», Олена Березовська

4.jpgОдна з кращих книг про вагітність. На її сторінках автор розвіює основні міфи, пов'язані з діагнозами, з якими найчастіше стикаються майбутні мами. З цієї книги ви дізнаєтеся, як підготуватися до вагітності, що відбувається з вашим організмом під час вагітності, як змінюється гормональний фон та як дефіцит або надлишок того чи іншого гормону впливає на хід вагітності. Авторка зуміла не просто розповісти все про вагітність та пологи, але і без зайвих залякувань повідати про можливі ризики та способи попередження їх виникнення.

buttom_960_212.png

«При надії. Дев'ять особливих місяців», Любов Якимчук, Ірена Карпа та інші

5.jpgКнига містить дев'ять дивовижних історій про вагітність. Дев'ять жінок відверто розповіли про те, як проходили їх найчудовіші дев'ять місяців очікування малюка. З цієї книги ви дізнаєтесь про відчуття кожної з цих жінок, їх тривоги та переживання в цей період. Для одних цей час пролетів як одна мить, для інших він тягнувся неймовірно довго, але кожна мама не могла дочекатися першої зустрічі зі своїм малюком.

Прочитавши будь-яку з цих книг, ви дізнаєтеся багато цікавих фактів про перебіг вагітності та про те, як доглядати за малюком одразу після його народження.

buttom_960_212.png


Автор: Світлана Варук