Книги, похожие на 50 оттенков серого
Що почитати

Книги, схожі на 50 відтінків сірого

29 Серпня 2019 7:48 Book24.ua

Еротичні романи – це яскраві емоції, пристрасть та пікантні сцени. Читаючи ці книги, ви мимоволі почнете уявляти себе в ролі головних героїв, що дозволить вам не лише дати волю фантазії, але і краще зрозуміти себе. Якщо ви вже не раз перечитали роман «Прекрасный подонок», захлинаючись, читали історію про Крістіана Грея та тепер шукаєте книги, схожі на «50 відтінків сірого», то представлена ​​нижче добірка неодмінно припаде вам до душі.


«После», Ганна Тод

1-001.jpgНа сторінках цієї книги автор розповіла красиву історію кохання двох молодих людей, характери яких протилежні буквально у всьому. В книзі не так багато пікантних сцен, проте вони настільки чуттєво описані, що ви й самі не помітите, як поринете в цю атмосферу. Але головне, що Ганні Тод вдалося сповна розкрити взаємини героїв, завдяки чому, читаючи цю книгу, ви відчуєте всі емоції, які вони переживають.


buttom_960_212.png


«Избранница тирана», Вікторія Свободіна

2-001.jpgКрасива історія про стосунки між співробітницею та босом. Головна героїня завжди вважала свого шефа тираном, але опинившись у вирі певних подій, вона дізналася, що він може бути ніжним та турботливим. В яку гру він грає? Де він - справжній, а де одягає маску?

Безліч красивих пікантних сцен та цікаві повороти сюжету полоскочуть нерви кожному, хто візьме до рук цю книгу.


buttom_960_212.png


«Уродливая Любовь», Колін Гувер

3-001.jpgЯкщо ви шукаєте книги кращі, ніж «50 відтінків сірого», то вам неодмінно варто взяти до рук цей твір. Тут на вас чекає безліч відвертих сцен, які змусять ваше серце битися частіше. А ще цей роман про любов, надію та страхи. Своєю історією автору вдалося показати, що сподіватися та вірити у справжню любов потрібно, незважаючи ні на що, і одного разу вона обов'язково прийде до вас.



buttom_960_212.png


«Невинный соблазн», Софі Джордан

4-001.jpgКрасномовний роман розповість вам красиву історію кохання, яка колись трапилася між графом та графинею. Тут є любов, ревнощі, надія, віра, палка пристрасть та безліч постільних сцен, від опису яких просто переповнюють емоції та захоплює дух. Читаючи цю книгу, ви ніби самі опинитесь у далекій Англії XIX століття та відчуєте загострення пристрастей кожною клітинкою свого тіла.


buttom_960_212.png


«Три нарушенные клятвы», Мерфі Моніка

5-001.jpgЩе одна неймовірна історія про дружбу, любов та зраду. А ще ця книга про постійну втечу від своїх проблем. Через призму історій головних героїв автор намагається донести читачеві, що як би низько не впала людина та з якими труднощами їй не довелося б зустрічатися, ніколи не можна бігти від проблем, їх потрібно просто вирішувати. Крім цікавого сюжету, в романі є багато пікантних сцен, які змусять ваше серце битися частіше.


buttom_960_212.png


Представлені вище романи, подарують масу позитивних емоцій та дозволять вийти назовні всім вашим фантазіям, навіть найвідвертішим.

Автор: Світлана Варук