Книги о красоте и уходе за собой, которые должна прочитать каждая девушка
Що почитати

Книги про красу та догляд за собою, які має прочитати кожна дівчина

29 Липня 2019 13:04 Book24.ua

Кожна дівчина та жінка прагне бути красивою, тому постійно намагається стежити за собою, виконуючи різні доглядові процедури. Безумовно, сьогодні на просторах інтернету можна знайти багато цікавої інформації про те, як доглядати за собою в домашніх умовах, як виконувати різні косметичні процедури та залишатися молодою, однак представлена нижче добірка книг про красу для дівчат є дійсно унікальною. На сторінках цих книг ви знайдете безліч корисної інформації щодо того, як зберегти свою молодість, здоров'я і завжди залишатися красивою та привабливою.


Про жіноче здоров'я

«Книга про тіло», Камерон Діаз

1.jpgНа сторінках цієї книги Камерон простою та доступною мовою розповідає про те, що спортом треба займатися всім – і повним, і струнким, і худим. Вона також пояснює наскільки важливо стежити за харчуванням, при цьому не трястися над кожним з'їденим шматочком та не рахувати кожну калорію, а розуміти, що можна та потрібно їсти і в якій кількості.

У книзі ви також знайдете невеличкі лекції про будову тіла, жіночий цикл та гормони. Ви дізнаєтесь наскільки важливий якісний сон та гармонійний зв'язок між розумом та тілом. Діаз відкрито говорить про те, що лише самодисципліна допоможе назавжди позбутися шкідливих звичок та стати здоровою. Цю книгу варто прочитати всім, хто вирішив вести здоровий спосіб життя, адже, як говорить Камерон Діаз, налагодити контакт зі своїм тілом ніколи не пізно.


Дві найкращі книги про шкіру

«Японская революция по уходу за кожей. Совершенная кожа в любом возрасте», Чізу Саекі

2.jpgВтомилися постійно витрачатися на дорогу косметику по догляду? Тоді вам неодмінно треба прочитати цю книгу. Її авторка дає досить прості, але дієві рецепти та поради щодо того, як доглядати за шкірою, аби завжди виглядати молодо.

Чізу Саекі не просто знайомить вас із секретами японських красунь, але і представляє власну методику зі збереження шкіри в ідеальному стані. В основі цього методу лежить контрастний душ, лімфатичний масаж та застосування косметичних засобів, створені виключно з натуральних інгредієнтів. Прочитавши цю книгу, ви переконаєтеся: якщо почати приділяти собі зовсім небагато часу, ви зможете виглядати молодо навіть без дорогої косметики.

«Самоучитель із догляду шкіри #1», Ольга Фем

3.jpgУ цьому самоучителі ви знайдете базові правила догляду за шкірою, яких має дотримуватися кожна жінка. На його сторінках представлена унікальна інформація про те, як доглядати за шкірою в залежності від віку.

Автор пропонує цілі комплекси по догляду, які були розроблені на основі багаторічної практики. Використовуючи відповідний комплекс, ви гарантовано зможете вирішити безліч проблем та надати шкірі свіжий і здоровий вигляд.


Про елегантність

«Француженка. Секреты неотразимого стиля», Катрін Маландріно

4.jpgАвтор книги не просто відкриває секрети привабливості француженок, вона зачіпає кілька важливих аспектів, які вигідно відрізняють їх, а саме: смак, сміливість, натхнення, кохання, зваба, краса, стиль та мрії.

Книга навчить вас плавним рухам та вишуканим манерам, а також розповість про те, як робити елегантну зачіску, підбирати гардероб, доглядати за собою, робити макіяж та бути впевненою, сміливою жінкою. Прочитавши цю книгу, ви зможете розкрити свою внутрішню красу, зробите життя яскравішим та ловитимете на собі захоплені погляди оточуючих.


Догляд за собою та прийняття себе

«Книга про довголіття», Камерон Діаз

5.jpgДруга книга Діаз. На її сторінках Камерон вчить любити та приймати себе такою, якою ви є. Тут немає секретів вічної молодості, зате є повна інформація про те, як змінюється наше тіло з віком та що потрібно робити для того, щоб вибудувати з ним правильні відносини.

Книгу буде цікаво прочитати в будь-якому віці, адже заздалегідь дізнавшись цю інформацію, ви знатимете, як підготувати своє тіло до змін, які неодмінно будуть з ним відбуватися. Автор приділяє величезну увагу психологічному аспекту боротьби зі страхом старіння, що дозволяє абсолютно по-іншому подивитись на всі процеси, що відбуваються з тілом.

Прочитавши ці п'ять книг, ви отримаєте джерело знань, які допоможуть вам зберігати молодість та красу протягом довгих років, та головне – ви навчитесь любити себе такою, яка ви є.


Автор: Світлана Варук