Литературные новинки для детей
Що нового

Літературні новинки для дітей

16 Листопада 2020 10:57 Book24.ua

Вже зовсім скоро настане святкова пора, яку ми всі так обожнюємо з самого дитинства. Однак тут одразу ж виникає питання: «Що подарувати рідним?» Особливо нелегко у цей час батькам, адже потрібно обрати те, що зможе як і розважити малечу, так і допоможе їй розвинути різні навички.    Ми підготували для вас добірку з п’яти літературних новинок, які стануть найкращим подарунком для дітлахів.


«Коли сніг пахне мандаринками» уп. Малетич Наталка

koly-snig.jpgНоворічна атмосфера, такий знайомий запах мандаринок, ялинки, хрусткий сніг під ногами, очікування дива – ось воно, справжнє щастя. Але головним героям книги, звичайнісіньким підліткам, інколи важко відчути радість, коли навкруги коїться казна-що. Хтось потрапляє в незвичайні пригоди, інші переживають важкі часи, проте кожен хоче знову повірити в магію цієї прекрасної пори та провести найкращі хвилини зі своїми рідними.

У книзі зібрані оповідання багатьох українських письменників, які усіма силами намагалися передати красу та чарівність новорічних свят. Теплі та зворушливі історії змусять замислитися над дійсно важливими питаннями й дадуть можливість по-новому поглянути на цей світ. Але найголовніше: ви знову відчуєте ту особливу магію, якою наповнений кожен ковток повітря в такий дивовижний зимовий час.

buttom_960_212.png

«Енциклопедія бравлерів» Джейсон Р. Річ

brawl.jpgЦя захоплива книга стане справжньою знахідкою для всіх гравців Brawl Stars. Хочете вміти розробляти успішні стратегії? Без проблем здобувати перемогу на різних ігрових аренах та з легкістю обирати бравлерів? Або, можливо, ви лише новачок, який бажає дізнатися все про культову гру? Тоді вам неодмінно потрібно прочитати цей гайд.

Книга познайомить вас з основами гри та багатьма секретами блискучих стратегій. Завдяки усій корисній інформації, енциклопедія підійде і новачкам, які тільки починають свій шлях у світі Brawl Stars, і досвідченим гравцям, які хочуть дізнатися більше про улюблену забаву. Чудовим доповненням також стануть скріншоти локацій, бравлерів та видів атак.

buttom_960_212.png

«Пригоди Чиполіно» Джанні Родарі

chypolino.jpgЧарівна казка видатного італійського письменника Джанні Родарі, яка вже декілька десятиліть завойовувала серця маленьких читачів своїм глибоким сенсом та цікавими персонажами, стане одним із найкращих подарунків під ялинку для дітей та дорослих. Це історія про незвичайного хлопчика-цибулинку, який разом зі своїми відважними друзями боровся за справедливість та місце у цьому світі. Різноманітні пригоди, дружба і тепла сімейна любов так гармонійно поєднуються, що зможуть викликати у малюків лише позитивні емоції та радість.

Для дорослих казка про Чиполіно також стане справжнім відкриттям, адже в такій, здавалося б, дитячій книзі сховано безліч суспільних проблем, які нікого не залишать байдужим. Тому цей твір як і розважить малечу, так і змусить замислитися їхніх батьків.

buttom_960_212.png

«Таємна робота Санта-Клауса» Д’іньяціо Мікеле

santa.jpgВсі ми з раннього дитинства знаємо історію про чарівного Санта-Клауса, який споконвіків у новорічну ніч розносить подарунки слухняним малюкам. Проте що ж станеться, якщо дідуся раптом звільнять з цієї посади? Де він тепер зможе працювати? Санта спробував безліч незвичайних професій, але жодна з них не принесла йому стільки радості від щасливих дитячих облич, як попередня. Який все ж таки вихід з цієї ситуації знайде добродій?

Новорічні пригоди нашого давнього знайомого Санти неодмінно піднімуть настрій і подарують яскраві та незабутні емоції. Кожну сторінку книги прикрашають дивовижні ілюстрації, які дають змогу з головою зануритися в історію.

buttom_960_212.png

«Boys’ Book. Підручник відважного мандрівника» Мішель Лекрьо, Селія Ґалле, Клеманс Ру де Люз

boys.jpgКнига – путівник «Boys’ Book» - це справжнє відкриття для юних дослідників. Цей так званий підручник навчить тому, як правильно орієнтуватися на місцевості, як захистити себе та інших у небезпечних ситуаціях, як визначити своє розташування за зорями та безліч іншої корисної інформації, яка виявиться цікавою не тільки для хлопчиків, а й для допитливих дівчаток.

Подорож сторінками книги настільки захоплива, що час пролітає зовсім непомітно, а всі навички, які здобуває дитина, читаючи цей путівник, неодмінно знадобляться їй у дорослому житті. Саме так можна поєднувати приємну справу з розвитком своїх внутрішніх якостей. Також в кінці книги знаходиться нотатник для того, щоб маленькі мандрівники змогли записувати туди всю важливу інформацію, яку знайдуть на сторінках.

buttom_960_212.png


Книги з цієї добірки подарують дітям та їхнім батькам лише позитивні емоції та радість, допоможуть розвинути різні навички та дізнатися багато корисної інформації.

Автор: Анастасія Поляк