Только с печати! Новинки марта 2021
Що нового

Щойно з друку! Новинки березня 2021

2 Квітня 2021 18:17 Book24.ua

Кожного місяця безліч видавництв радують своїх читачів неймовірними новинками, і березень — не виняток. Ми зібрали для вас 10 історій, які лише нещодавно з’явилися у великому книжковому світі. Всі вони належать до різних жанрів, тому будь-хто зможе обрати щось для себе.


«Бізнес по-одеськи. Як побудувати мережу, не втративши себе», Савва Лібкін, Антон Фрідлянд

Видавництво «BookChef»

cover1.jpgУ вашій голові вже давно живе ідея заснувати свій бізнес, але не знаєте, з чого почати і в якому напрямку рухатися? Тоді новинка від відомого одеського ресторатора Савелія Лібкіна допоможе вам у цьому. Савва не тільки розповість свою довгу історію становлення, а й розкриє декілька важливих принципів, які він застосовує у своєму бізнесі та в повсякденному житті.

Книга створена для всіх, хто обожнює Одесу, дивовижну кухню цього міста, хто планує створити власний ресторан і заснувати свій бізнес. Корисні поради та неймовірна атмосфера не відпускатимуть читачів до останнього. Історія Савви надихне кожного на нові звершення і дасть ще один привід відвідати прекрасну Одесу.

buttom_960_212.png

«Життя після смерті Маші звичайної», Ольга Навроцька

Видавництво «IPIO»

0386a734e407c8f23bd3188c899e67fe.jpg

Сучасне українське фентезі з кожним роком набирає все більше обертів, а нові світи радо відкривають свої двері для читачів. Ольга Навроцька також вирішила представити власну магічну історію всім поціновувачам цього жанру.

Книга показує нам героїв, особливістю яких є дар безсмертя. Проте в один момент їхнє життя перевертається з ніг на голову, коли до загадкового світу потрапляє звичайна дівчина Маша. Вона завжди марила чимось фантастичним, зображувала свої мрії в незвичайних малюнках і понад усе прагнула якихось змін. Саме від її вибору в майбутньому буде залежати доля цілого Всесвіту. Що ж чекає на Машу у цьому таємничому світі, і які важливі рішення доведеться прийняти дівчині? Про це ви дізнаєтесь, познайомившись з книгою.

buttom_960_212.png

«Дело в теле», Ксенія Литвинова

Видавництво «IPIO»

268e251da2bc5621fd41fed4a6ebc859.jpg

Ще одна новинка від видавництва IPIO та Ксенії Литвинової, яка неодмінно стане в пригоді тим, хто хоче вести правильний спосіб життя і регулярно займатися спортом. Авторка книги — відома фітнес-тренерка та коуч з 25-річним досвідом роботи, тому хто як не вона зможе розповісти про те, як піклуватися про здоров’я і любити своє тіло.

За програмами Ксенії займаються як і українські зірки, так і багато людей з різних куточків світу. Ця книга допоможе кожному зрозуміти, як зберегти молодість та красу тіла впродовж років. Тут авторка відповість на безліч запитань щодо спорту, дієти та здоров’я, а також дасть поради, які ви одразу ж зможете втілити у своєму житті. Вся інформація, яку читачі знайдуть у книзі, взята з досвіду Ксенії та різних експертів у галузі медицини.

buttom_960_212.png


«Non-Bullshit Innovation. Радикальні ідеї від найпотужніших інтелектуалів світу», Девід Роуен

Видавництво «Balance Business Books»

25de7b7199ac930926f548ef56ec35fa.jpg

Напевно, кожен з нас коли-небудь запитував себе, як відомі світові компанії змогли дійти до такого успіху. Девід Роуен, колишній головний редактор журналу Wired UK, вирішив провести незвичайне дослідження та відповісти на це питання. Він поспілкувався із засновниками Google, WhatsApp, Spotify, Twitter, Xiaomi та з багатьма іншими представниками знаменитих компаній, які розповіли йому історію свого становлення.

Книга складається із шістнадцяти глав, в яких автор дає безліч порад читачам щодо того, як освіжити власний бізнес різними інноваціями в епоху цифрових технологій. Історії створення відомих додатків та ігор, поразки та падіння на шляху до успіху і перешкоди, з якими стикалася кожна компанія, дадуть вам нову порцію натхнення та мотивації.

buttom_960_212.png

«Ти і Малевич», Оксана Садовенко

Видавництво «Час майстрів»

9d9e0e25f528ba4af7bf632f647dea7e.jpg

Ви коли-небудь мріяли стати учнем або ученицею якогось відомого митця? Якщо так, то перед вами незвичайна книга, яка дасть змогу кожному читачеві відчути себе вихованцем геніального художника Каземира Малевича. Різні вислови та поради створять унікальну атмосферу справжнього заняття у славетного майстра.

Цей посібник допоможе дітям розвинути креативне мислення і власноруч зробити щось особливе, свій «Чорний квадрат». Маленькі читачі зможуть вдосконалити навички завдяки творчим завданням і вправам, цікавим розмальовкам та історіям картин Малевича. Головне правило книги – ніяких обмежень у польоті фантазії. Потрібно творити вільно, вкладаючи в роботу всі свої почуття, так, як це робив геніальний митець!

buttom_960_212.png

«Sapiens. Історія народження людства. Том 1», Ювал Ной Харарі

Видавництво «BookChef»

18175f1ca163f4e4733c287245cebea4.jpg

Графічна адаптація відомого бестселера Ювала Ной Харарі «Людина розумна» нарешті готова розповісти довгу історію людства від найдавніших часів до сьогодення у формі коміксу з незвичайними ілюстраціями, гумором та унікальними героями. Важлива інформація про становлення нашого виду піднесена у такому цікавому вигляді, що навіть той, хто ніколи цим не захоплювався, з радістю прочитає книгу.

Як звичайна мавпа змогла еволюціонувати в істоту, яка править світом, створює надзвичайні речі в різних галузях і робить грандіозні відкриття? Як виникли релігія та могутні імперії? Що чекає на людство в майбутньому? На всі ці питання Ювал Ной Харарі відповідає у своїй легкій манері за допомогою жартів і дотепності. До того ж, неймовірні ілюстрації створять відчуття, ніби ви дивитесь кінострічку, а не читаєте книгу про історію людського виду.

buttom_960_212.png

«Чотири князівни», Олександра Орлова, Анна Сурган

Видавництво «Портал»

cf0a913ffa4df356529d6501fdb8958e.jpg

Славетного князя Ярослава Мудрого не дарма називають тестем Європи, адже чотирьох своїх доньок він віддав заміж за королів одних з наймогутніших держав. Але що ж ми знаємо про життя маленьких князівен до того, як вони почали правити разом із чоловіками?

Авторка книги вирішила зобразити ймовірне дитинство дівчаток, уявити, як могло проходити їхнє навчання, якими були їхні захоплення, стосунки між собою і з батьком. На сторінках видання ви зможете зустріти надзвичайні малюнки, що якнайкраще передають образи маленьких героїнь. Хоч книга і призначена для малюків, дорослі також знайдуть в ній багато цікавої інформації. До того ж, читаючи цю розповідь разом зі своїми батьками, діти зможуть легше зрозуміти історію величних князівен.

buttom_960_212.png

«Думай, як чернець. Посібник з досягнення внутрішньої гармонії», Джей Шетті

Видавництво «BookChef»

e24834841b19e9e201fea15e90b35a31.jpgЧенці – одні з найщасливіших та найспокійніших людей у світі. Завдяки своїй філософії буття вони без проблем зберігають внутрішню гармонію, з легкістю позбуваються тривоги, негативних емоцій і думок. Джей Шетті мав змогу впродовж трьох років вчитися у ченців їхньої мудрості, яку згодом описав у своїх книгах, блозі та подкастах.

Автор в 11 розділах розповів основні засади філософії буддистських монахів, доповнивши все трьома різними медитаціями. Конкретні поради, які людина зможе щодня використовувати на практиці, допоможуть читачам віднайти внутрішній спокій і зрозуміти, як досягати поставлених цілей, незважаючи ні на які обставини. Після прочитання книги кожен зможе змінити своє життя на краще і зробити ще один крок на шляху до щастя.

buttom_960_212.png

«Григорій Сковорода — дітям», Григорій Сковорода

Видавництво «Час майстрів»

ae8dfefb43b9dabfb2a386c356e7f454.jpg

Григорій Сковорода – один з найвизначніших письменників України, твори якого хвилюють серця читачів крізь століття. Його байки наповнені глибокою філософією, яку інколи важко зрозуміти навіть дорослим та освіченим людям, але це видання – унікальне. Воно містить найкращі праці видатного письменника в зрозумілому переказі Олександра Виженка. Це дає змогу прочитати твори автора як і дітлахам, так і їхнім батькам.

Ще однією особливістю видання є те, що кожну сторінку прикрашають особливі та незвичайні ілюстрації Анни Сезон, які приховують стільки ж таємниць та моралі, скільки і самі байки письменника. Малюнки і текст настільки гармонійно доповнюють одне одного, що читачеві буде неймовірно важко відірватися від книги.

buttom_960_212.png

«Крымские татары: от этногенеза до государственности», Гульнара Абдулаєва

Видавництво «Зелений пес»

549bf5d4eb04c81912d7058927f220a6.jpg

Вже кілька століть українська нація живе пліч-о-пліч з кримськими татарами, народом, який все своє життя бореться за існування та визнання. Проте чи багато ми знаємо про цю етнічну групу?

Гульнара Абдулаєва, відомий історик, який вже довгий час досліджує минуле цього народу, вирішила розповісти в книзі про зародження і становлення кримських татар як етносу. Авторка у своїй праці описала споконвічну історію кримчан, розвіяла безліч міфів, які часто давали помилкове уявлення про цю націю, а також показала всю унікальність та багатогранність корінного населення півострова. Книга буде цікавою для всіх, хто прагне дізнатися більше інформації про наших сусідів, їхню культуру та звичаї. 

buttom_960_212.png


Березень був плідний на чудові книги, тому ми сподіваємось, що ви зацікавились цими історіями і неодмінно захотіли з ними познайомитись.

Автор: Анастасія Поляк