"Маленька зла книжка". Автор Магнус Мист
Що нового

"Маленька зла книжка". Автор Магнус Міст

17 Лютого 2021 13:40 Book24.ua

Бууу ... В 9+ казок вже не дуже хочеться. Потрібна доросла і серйозна книга, де все по-справжньому (майже), де можна відчути себе тим, хто точно контролює ситуацію (майже) і може дозволити собі трохи пустощів (ну майже).

Дорослі, ви пам'ятаєте свої вечори в оздоровчому таборі або  з друзями, коли всі збиралися біля багаття і все починалося з фрази «темної-темної ночі ...»? О, ці всі історії помітно підвищували рівень адреналіну в крові. Втім, час змінюється, а уподобання в дітей залишаються такими ж. Напевно вашій "маленькій-дорослій" дитині цікаві «бу-історії», коли сидиш з відкритим ротом і чекаєш, що зараз такееее відбудеться. Проте з цим усе ясно, адже «в кожній маленькій дитині - і хлопчику і дівчинці є по 200 грам вибухівки або навіть півкіло ...»

Саме тому видавництво BookChef представляє книгу автора Магнуса Міста «Маленька зла книга», що перекладена з німецької Ангеліною Колодницькою. До речі, це перша книга з серії… тобто “далі буде”.. У книзі немає головного героя, власне, сама книга - це і є персонаж, правда, вельми підступний, який заманює в полон і не відпускає до останньої сторінки (готуйтеся взяти книгу в руки та тільки через 3 години поставити на полицю зі словами: "Нарешті, кінець "). Так-так, у «Маленької злої книги» є (не)маленька мрія - вона хоче стати найстрашнішою і найзлішою (цю фразу потрібно читати тим самим голосом, яким розповідаєте історії біля багаття).

Malenka-knuzka-zla-book-1-2.pngMalenka-knuzka-zla-book-1-3.png

«Маленька зла книга» – це не історія, а справжній квест. Ви здивуєтеся, але ви, читачу, тут не головний, книга «править балом», саме вона придумала завдання, а маленький читач повинен буде виконувати їх, щоб докопатися до істини, навіть доведеться підтягнути знання з математики, якщо налаштовані "на перемогу". Зупинитися неможливо, це як з пошуком скарбу - завжди буде здаватися, що ось-ось посиплеться золото. Правда, в якийсь момент доведеться стати співучасником. Книга постійно проситиме юного читача допомагати їй стати найстрашнішою і злішою. АЛЕ найуважніший побачить, що злість - всього лише маска (але це не точно)...

Malenka-knuzka-zla-book-1-4.pngMalenka-knuzka-zla-book-1-5.png

Тепер ви знаєте, що дитина може почитати собі сам перед сном… Знаєте і про цікавезну  дитячу книгу, яку можна подарувати чи порекомендувати. 

Ой, захопилися сюжетом і мало не забули про ілюстрації. Ілюстратор Томас Гуссінг створив дуже страшні ілюстрації і найстрашніше в них - очі: читаєш книгу, очиська ці  стежать за тобою: «Бууу ... виконуй завдання правильно!» Сторінки щільні, але створюється враження, що злегка прим'яті. Ще б! Поки читаєш, пальцями перебираєш їх, переживаючи, що ж буде на наступній сторінці, адже книга тримає в постійній напрузі.

Malenka-knuzka-zla-book-1-9.pngMalenka-knuzka-zla-book-1-10.png

Ну все, досить спойлерів, беріть в руки «Маленьку злу книгу» і вирушайте в захоплюючу подорож. 
А ще вже вийшли наступні дві книги: «Маленька зла книжка 2» та «Маленька зла книжка 3».

buttom_960_212.png


Автор: Валерія Лещенко