Давай поколдуем вместе? Книга «Чаклунка Лілі» в помощь самым любознательным
Що нового

Давай почаклуємо разом? Книга «Чаклунка Лілі» на допомогу найменшим

26 Лютого 2021 13:15 Book24.ua

Як же хотілося мати в дитинстві чарівну паличку, яка виконує всі бажання. У чарівниці Лілі такої палички немає, але є книга... магічна книга. Теж хороший варіант. Чи не так?

А тепер знайомтесь ближче, Лілі – не спадкова чарівниця, вона не вміє передбачати майбутнє або змінювати минуле. Просто якось, вона знайшла  біля свого ліжка справжню магічну книгу, яка раніше належала ну дуже неуважній відьмочці Сурулунді Кноркс. Щоби ви зробили з такою знахідкою? Звичайно ж, скористалися удачею, це і зробила Лілі. Правда, є одна проблема – молодший брат Лілі Леон, який постійно заважає робити магію - з'являється в найневідповідніший момент. Ой, зовсім забули, чарівниця Лілі тримає в строгому секреті книгу магії. 

До слова, пригоди «Чаклунки Лілі» – найпопулярніша серія книг про магію і чаклунство, адже вона переведена на 40 мов! Відтепер уже і на українську!

«Чаклунка Лілі. Перевертає школу догори дриґом»

edc1f3b9899a51b69b7457d2ff38dae0.jpgПершу книгу із серії – «Чаклунка Лілі. Перевертає школу догори дриґом», автора Кністера, від видавництва BookChef вже можна читати тим, хто навчився це робити. 

Кожен день Лілі – це пригоди. Вона точно знає, що в школі може бути дуже весело, а, якщо чогось не знаєш, то відповідь завжди знайдеться в магічній книзі. Щоправда, вона (відповідь) не завжди може бути правильною... а з іншого боку, хто не наступає на граблі, той не знає, як вони б'ють по лобі (це, до речі, теж важливе знання). 

Знаєте, в рекламі часто говорять – не повторюйте самостійно. А в кінці книги Лілі навчить двом трюкам (там є чіткі інструкції), за допомогою яких можна буде здивувати друзів. Так що, в цьому випадку повторювати можна – буде весело. Хоча перший раз все ж краще за допомогою батьків (нехай будуть асистентами).

buttom_960_212.png

«Чаклунка Лілі та магічний переполох»

f07a516092024b264acd9ec9ddb1c436.jpgДруга книга із серії – «Чаклунка Лілі та магічний переполох». Напевно вам би дуже хотілося особисто познайомитися з персонажем з улюбленої книги. Прокидаєтеся, а поруч з ліжком стоїть, наприклад, Білосніжка або Піноккіо, справжні, їх помацати можна. У Лілі є перевага – магічна книга, тому таке бажання швидко втілюється в життя, правда, як потім все повертати на свої місця? Ось це вже серйозне питання (відповідь знайдете в книзі).


buttom_960_212.png

Досить спойлерів, рекомендуємо купувати відразу 2 книги про чарівницю Лілі, так як вони настільки захоплюючі, що прочитання займе всього декілька вечорів. Втім, двома книгами пригоди Лілі не обмежаться (7 книг)

Що ще захоплює? Це ілюстрації (Біргіт Рігер). З кожної сторінки Лілі наче просить: "Ну давай же, магія – це так цікаво, спробуй!"

Ну і ми впевнені, що читачів дуже порадує бонус – всередині книги є дві сторінки з наклейками – зображеннями головної героїні та її пригод. Можна створити свою історію про Лілі в окремому блокноті, а можна – просто прикрасити улюбленим персонажем все, що захочеться, чи подарувати подружкам. Прекрасно! Згодні?


Автор: Валерія Лещенко