Самые лучшие книги для отпуска
Що почитати

Найкращі книги для відпустки

21 Травня 2019 13:31 Book24.ua

Не знаєте, що почитати у відпустці?  Тоді зверніть увагу на представлену нижче добірку книг для відпустки на морі, в горах або подорожах.  На сторінках цих творів автори розповідають захоплюючі історії, які дозволять вам відволіктися від сірих буднів, розширити світогляд, дізнатися багато нового та просто відпочити.



«Серебристая бухта», Джоджо Мойес

серебристая бухта.jpg

Цей роман про прекрасних жінок з сильним характером та чоловіків, які їх оточують.  Сюжет книги дуже динамічний та непередбачуваний. Тут багато таємниць і гумору, тому після її прочитання у вас надовго залишиться приємне враження.

Автор розповідає про особливості життя людей маленького містечка біля моря, про їх поведінку, звичаї, розпорядок дня та цінності. Роман наочно показує,  що в маленьких містечках жителі як і раніше не тільки пліткують, але і стоять один за одного горою.  Читаючи цей твір, ви в черговий раз зрозумієте, що кохана людина і сім'я - важливіше всього на світі, що добро завжди перемагає, а будь-які проблеми вирішуються.


«Люди среди деревьев», Ханья Янагіхара

люди среди деревьев.jpg

На сторінках цієї книги автор підіймає досить складні теми.  У ній йдеться про життя вчених, про їх наукові дослідження, про моральні норми та ставлення до дітей. А також про те, на що здатні люди заради науки.

Разом з головним героєм ви будете бродити по джунглях, стрибати по ліанах, вивчати первісне суспільство та розгадувати феномен довголіття.



«Верный муж», Марія Метлицька

верный муж.jpg

Цей твір змусить вас задуматися про перипетії сімейного життя.  Головна героїня, через рік після смерті чоловіка знайшла листи, з яких дізналася, що у нього було інше життя.  Вона зрозуміла, що зовсім не знала людини, з якою прожила довгі роки та виростила дітей.

Читаючи книгу, ви будете стежити за думками та вчинками головної героїні.  При цьому авторка не нав'язує своєї думки, дозволяючи вам самостійно робити висновки.  Якщо ви шукаєте, що почитати у відпустці жінці, то неодмінно захопіть з собою цю книгу.


«Англійський пацієнт», Майкл Ондатже

англійський пац.jpgНеймовірно глибокий твір. У ньому дуже багато мін.  Причому автор розповідає не тільки про ті міни, що намагалися розмінувати головні герої, а й про ті, які є в їх житті.

Книга описує події 1944 року, коли війна вже залишила свій слід в житті багатьох людей. Людина без обличчя, як уособлення безглуздості війни, його історія трагічної любові і прихильності наочно показує той жах, через який довелося пройти багатьом людям. 


«Строптивый и неукротимый», Софі Джордан

строптивій и неукр.jpg

Чудовий любовний роман, від якого просто неможливо відірватися.  Кожна зустріч головних героїв – норовливого графа та неймовірної ​​красуні проходить хвилююче та пристрасно. Практично кожна їх розмова закінчується лютою сваркою, але при цьому навіть випадковий дотик змушує втрачати розум ... Що переможе – розум або почуття?  Ви дізнаєтеся тільки тоді, коли дочитаєте цей роман до кінця.



«Куриный бульон для души: 101 история о чудесах» Джек Кенфілд, Марк Віктор, Тіман Ліенн

курин..jpg


Кожному з нас хочеться вірити в дива та в те, що будь-які проблеми можуть вирішуватися чарівним чином.  А історії, які розповідає автор- про людей, які змогли дивом вийти з жахливих життєвих обставин, змусять вас повірити в те, що диво може статися навіть з найзапеклішим скептиком.

Книга навчить вас помічати дива, які щодня трапляються навколо вас – обійми близьких, красива музика, захід сонця та світанок, фарби неба. Саме навчившись помічати маленьке диво, ви не втратите надію навіть у безвихідній ситуації. 


«Щоденник книгаря», Шон Байтелл

дневник книготорговца.jpg

Це книга-щоденник власника книгарні одного з невеликих містечок Шотландії. На її сторінках він розповідає про своє життя, проблеми та труднощі, з якими йому доводиться щодня стикатися. Але головне, що цей твір дозволить вам не просто з головою зануритися в книжковий світ, а й дізнатися всі його особливості та секрети.




Автор: Світлана Варук