Самые ожидаемые книги осени: что интересного готовят издатели
Що нового

Найочікуваніші книжки осені: що цікавого готують видавці

7 Листопада 2019 13:41 Book24.ua

Осінь все рідше балує нас теплими сонячними днями, тому зовсім не дивно, що все частіше з’являється бажання загорнутись в теплий плед, заварити чашку ароматного чаю та взяти в руки нову цікаву книгу. І варто зазначити, що видавці доклали максимум зусиль, щоб порадувати вас цікавими творами. Ну а ми, подбали про те, щоб ви не витрачали багато часу на пошуки захоплюючого чтива та представили вашій увазі сім найбільш очікуваних книг цієї осені, які вам неодмінно треба прочитати.


«Еда как есть», Вікторія Мельник

1.jpgНова книга відомого кулінара та популярного блогера Вікторії Мельник розповість вам про їжу, про любов до продуктів та процесу приготування, а також про настрій і емоції, які дарує весь цей процес.

Автор книги впевнена, що кожна страва – це не просто набір інгредієнтів, а історія, яку ви з нею пов'язуєте та емоції, з якими ви будете її готувати. На думку Вікторії, саме такий підхід дозволить зробити оригінальним навіть банальне блюдо. І якщо у своїх попередніх книгах авторка вчила вас готувати смачні торти та чізкейки, то тепер вона навчить вас готувати буквально все – починаючи від закусок, і закінчуючи десертами. Фісташковий торт, бріош з моцарелою, полента, томатне перлотто, сочники, ліниві вареники, гострий мексиканський суп – тепер всі ці страви ви зможете смачно готувати та оригінально прикрашати.

buttom_960_212.png


«Бизнес-блокнот Big Money», Євген Черняк

2.jpgЦей ноутбук є своєрідним доповненням до книги «Big Money: принципы первых. Откровенно о бизнесе и жизни успешных предпринимателей». Він був створений спеціально для тих, хто прагне розширити географію свого бізнесу, ставить амбітні цілі, не зупиняється на досягнутому та постійно створює нові можливості.

На сторінках цього блокноту, ви знайдете безліч фраз та цитат, які будуть мотивувати вас рухатись вперед та розвиватись. У ньому ви також зможете фіксувати важливі ідеї, складати список справ та робити відмітки про їх виконання.

Блокнот заряджений на успіх! Його зручно тримати в руках та робити записи, він має стильне оформлення та тверду палітурку. З таким блокнотом ви завжди будете виглядати солідно.

buttom_960_212.png


«Perfect you. Как превратить жизнь в сказку», Олеся Малинська

3.jpgАвтором книги є дизайнер одягу та топовий блогер Олеся Малинська. А це означає, що прочитати цей твір буде цікаво кожній дівчині, незалежно від віку та роду діяльності.

Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтесь, як досягти досконалості та виглядати бездоганно в будь-якій ситуації. Автор навчить вас піклуватись про своє тіло, грамотно будувати стосунки у сім'ї та з оточуючими, а також допоможе зрозуміти своє життєве призначення, визначитись з кар'єрою, знайти гармонію та знайти себе.

Ця книга для тих, хто хоче бути щасливими, успішними, отримувати задоволення від роботи та не впадати в крайнощі. На її сторінках ви знайдете безліч корисних порад щодо того, як правильно вчинити в конкретній ситуації. А головне, що використовуючи ці поради, ви зумієте знайти баланс, виглядати шикарно та бути абсолютно щасливим.

buttom_960_212.png


«Кишка всему голова. Кожа, вес, иммунитет и счастье – что кроется в извилинах "второго мозга"», Зубарєва Наталія

4.jpgОднією з найбільш очікуваних новинок цієї осені стала нова книга Наталії Зубарєвої, автора нашумілих бестселерів «Вальс гормонів» та «Вальс гормонів-2». У своїй новій книзі, практикуючий лікар функціональної та превентивної медицини, розповідає про кишечник, як про «другий мозок» людини.

На сторінках цієї книги представлені висновки, засновані на даних з останніх досліджень фундаментальної медицини та практиці функціональної медицини. Прочитавши твір, ви зрозумієте, як мозок пов'язаний з кишечником, як бактерії керують вашими звичками, настроєм, самопочуттям та до яких хвороб призводить неправильне харчування. Більш того, ви навчитесь піклуватись про свою мікробіому – єдину екосистему людського організму, що в свою чергу позитивно вплине на ваш емоційний стан, гормональний фон, роботу мозку, вагу, імунітет та шкіру.

buttom_960_212.png


«Відверто про Клавдію», Деніел Кіз

5.jpgЦей твір, заснований на реальних фактах, змусить вас перенестися у 1978 рік, в місто Колумбус, штату Огайо, і спробувати розгадати таємницю потрійного вбивства. Щоб більш детально відновити всі події тієї страшної ночі та з'ясувати чи дійсно винна Клавдія в тому, в чому вона зізналась, автор протягом трьох років проводив інтерв'ю не тільки з людьми на вулиці, яким може бути щось відомо про цю страшну трагедію, а й з торговцями наркотиками, детективами та суддями.

Книга захоплює з перших сторінок та тримає в напрузі до останнього абзацу, адже тільки дочитавши її, ви зможете зрозуміти справжні мотиви вчинків Клавдії, визначити ступінь її вини та розібратись в тому, звідки їй відомі всі деталі потрійного вбивства.

buttom_960_212.png


«Енн із Шелестких Тополь», Люсі-Мод Монтгомері

6.jpgЧетвертий роман з циклу про життя та пригоди Енн Ширлі. Книга написана у вигляді листів самої Енн, в яких вона розповідає про те, що з нею відбувається в невеликому містечку Саммерсайді.

У цьому романі головна героїня відверто розповість вам про свої радощі та прикрощі, про те, як їй довелось зіткнутись з ворожістю шанованою в місті сім'ї та як згодом вона змогла примиритись з ними та стати справжніми друзями. А ще, вона розповість вам про те, як доброта, любов та щирість може впливати на людей, допомагати їм змінюватись та навіть возз'єднати люблячі пари.

Люсі-Мод Монтгомері багато говорить про жіночі долі та любові. Але головне, що вона не тільки робить це дуже щиро, але і доступно пояснює багато, здавалось б, складні речі. Саме завдяки такій подачі, ви зможете подивитись на свої проблеми під іншим кутом та зрозумієте, що з будь-якої, навіть дуже складній ситуації, знайдеться правильний вихід.

buttom_960_212.png


«Фашизм: засторога», Мадлен Олбрайт

7.jpgНа сторінках цієї книги Мадлен Олбрайт представила свою зважену та особисту думку про історію фашизму, спроби його відродження в наші дні та ту загрозу, яку він несе для міжнародної волі та процвітання всього світу.

Олбрайт не тільки малює чітку картину того, як сьогодні процвітає фашизм, а й доступно пояснює чому це знову відбувається. Більш того, колишній генсекретар Америки чітко називає чинники, які сприяють зростанню цієї загрози по всьому світу, говорить про те, що це може призвести до незворотних наслідків – масштабних масових порушень прав, посиленому сектантському насильству, сплеску терористичної діяльності, економічним катастрофам та розриву багатостороннього співробітництва. Але головне, що в своїй книзі Олбрайт не просто розповідає про те, що таке фашизм, а й пропонує конкретні дії та рішення щодо його запобігання та пригнічення.

buttom_960_212.png


Представлені вище книги, допоможуть вам відмінно провести осінній вечір, змусять задуматися багато важливих речей та переглянути свій спосіб життя.

Автор: Світлана Варук