Топ-7 книг про мечты и их невероятные воплощения
Що почитати

Топ-7 книг про мрії та їх неймовірні втілення

23 Вересня 2019 13:34 Book24.ua

У вас є мрії? А ви знаєте, якщо правильно загадувати бажання, то вони неодмінно здійсняться? Не вірите? Тоді прочитайте 7 кращих книг про мрії та реальність, спробуйте самі випробувати розказані в них практики та переконайтесь у тому, що вони реально працюють.


«Игра в матрицу. Как идти к своей мечте, не зацикливаясь на второстепенных мелочах», Майк Дулі

1.jpgНа сторінках цієї книги ви знайдете схеми, таблиці та чітко прописані кроки щодо того, як уникнути протиріч та зневажливого ставлення до себе, як складати плани та діяти, не зациклюючись на перешкодах, як досягти ясності намірів та бажань, як не розчаровуватись та рухатись далі, незважаючи ні на що. 

Ця книга змусить вас повірити в те, що якщо ви почнете співпрацювати з Всесвітом, то ваше життя стане набагато легшим, а все задумане здійсниться.


buttom_960_212.png


«Целься! Как воплотить мечту в жизнь»

2.jpgЦя книга-планер допоможе вам навчитись правильно ставити цілі та досягати їх. У цьому блокноті ви зможете конкретно та грамотно формулювати цілі, складати списки бажань, намічати план дій та рухатись до їх здійснення.

Тут ви знайдете листи для планування, лайфаки, а також мотиваційні цитати, які допоможуть вам знайти шлях до успіху. Але головне, що структура блокнота дозволить починати його знову і знову, фіксуючи нові мрії та результати.


buttom_960_212.png


«Предназначение. Найти дело жизни и реализовать свои мечты», Олександр Рей

3.jpgПісля прочитання цієї книги ви самі здивуєтесь тому, наскільки змінилось ваше життя. На її сторінках ви знайдете не лише теорію, але й безліч практичних порад щодо того, як мотивувати себе та поліпшити якість свого життя. Читаючи цю книгу, ви будете заповнювати таблиці, які дозволять вам краще пізнати всі свої приховані можливості. А щоб вам було простіше реалізувати на практиці всі отримані ыз книги знання, на її останніх сторінках є щоденник, області якого поділені на чотири поля: характер, тіло, сім'я та творчість. Заповнюючи цей щоденник раз на тиждень, ви зможете пізнати себе та кардинально змінити своє життя на краще.


buttom_960_212.png


«30 правил настоящего мечтателя. Практическая мечталогия на каждый день», Єва Кац

4.jpgЯкщо ви шукаєте книги про мрії та реальність, то зверніть свою увагу саме на цю. На її сторінках авторка змогла показати, наскільки корисними бувають мрії. Прочитавши цю книгу, ви зрозумієте, що мрії - це ваш персональний мотиватор, джерело позитивних емоцій та щастя. Більш того, якщо ви будете чітко виконувати завдання з книги, то навчитесь не тільки мріяти, але і правильно будувати плани щодо того, як максимально швидко досягти бажаного. Ця книга цілей змусить діяти кожного.



buttom_960_212.png


«Мрії здійснюються! Як перетворити життя на казку», Барбара Шер

5.jpgМотиваційна книга про досягнення мрії від Барбари Шер. Вона для тих, хто втомився чекати на казкове життя та готовий почати діяти прямо зараз. Тут ви знайдете покрокові рекомендації, які допоможуть вам досягти будь-яких цілей та бажань.

Автор пропонує безліч корисних стратегій з досягнення ваших бажань, тому ви неодмінно зможете вибрати для себе найкращий варіант по досягненню своїх цілей. Книга вчить тому, що ваші мрії здійсняться тільки тоді, коли ви зможете поміняти своє мислення, перестанете боятися та почнете діяти.


buttom_960_212.png


«Все ты можешь. Простая инструкция по осуществлению мечт», Валерія Тимофєєва

6.jpgНе можна сказати, що ця книга є зразком мотиваційної літератури, однак, прочитавши її, ви отримаєте заряд позитиву та натхнення. На її сторінках автор розповідає історію дівчини, яка не хотіла плисти за течією – ходити на роботу в офіс, щодня готувати та раз на рік їздити у відпустку. І вона змогла круто змінити своє життя та добитись всього, чого бажає. Тут ви знайдете безліч конкретних прикладів та вправ, які допоможуть вам досягти своїх цілей.



buttom_960_212.png


«Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти», Барбара Шер та Барбара Сміт

7-001.jpgЦя книга навчить вас мріяти та краще розуміти себе. Прочитавши цей твір, ви зрозумієте, чого хочете та що вам потрібно зробити, щоб отримати це максимально швидко. Тут ви знайдете безліч практичних вправ, виконуючи які ви навчитесь бути щасливішими, зможете розробити чіткий план дій та досягти бажаного.




buttom_960_212.png


Прочитайте ці книги і ви переконаєтесь, що якщо дозволити собі мріяти та навчитись правильно загадувати бажання, то вони неодмінно здійсняться.


Автор: Світлана Варук