RSS
26 Червня 2019 Book24.ua
Якщо ви відчуваєте, що у ваших сімейних стосунках не все так гладко, якщо ви часто сваритесь, якщо вам здається, що вже випробувані усі способи та залишається тільки розлучення - не поспішайте руйнувати відносини, які ви будували роками. Візьміть до рук книги для щасливого шлюбу. Безумовно, сьогодні на ринку представлено безліч книг із сімейної психології, а також художніх книг про сімейні стосунки, з яких ви дізнаєтесь багато корисної інформації, проте серед них є кілька книг про шлюб, які здатні допомогти вам заново відбудувати гармонійні стосунки та врятувати ваш шлюб.
18 Червня 2019 Book24.ua

Спеціально до початку літніх канікул видавництво BookChef представило добірку книг для юних читачів. Варто відзначити, що це вже не зовсім дитячі книги, в цю серію входить безліч класичних творів, які буде дуже цікаво прочитати не лише дітям та підліткам у віці від 8 до 17 років, а й дорослим.

7 Червня 2019 Book24.ua
Международный фестиваль «Книжный Арсенал» уже стал традиционным. Его открытия с нетерпением ждут как издательства, чтобы представить свои новинки, так и читатели, чтобы узнать о новых произведениях и пообщаться с интересными людьми. В этом году ведущими украинскими издательствами было представлено множество интересных произведений. Ниже представлена вторая часть книг, которые могут заинтересовать читателя.
4 Червня 2019 Book24.ua

Книжковий Арсенал - наймасштабніша подія року в книжковому світі. Він дарує можливість знайти новинку до смаку, навіть досвідченому українському читачеві. Давайте разом дізнаємося, повз яких новопредставлених книг 2019 року не можна пройти, які ідеї несуть ці твори і чим здивують.

30 Травня 2019 Book24.ua

Класична література вчить любити свою Батьківщину та оточуючих людей, жити по совісті та допомагати ближнім. В таких творах підіймаються актуальні, в усі часи, теми – добра та зла, любові та ненависті, патріотизму та багато інших. Саме тому, так важливо прищеплювати любов до класичної літератури з самого дитинства. І нижче представлені книги ювіляри 2019 року, які буде цікаво прочитати як дітям, так і дорослим.

27 Травня 2019 Book24.ua
Слідкуєте за життям та діяльністю відомих політиків? Якщо ви бажаєте знати чим захоплюються та які книги читають політики, тоді знайомтеся з представленої нижче добіркою та обирайте, який з цих творів ви прочитаєте першим.