RSS
18 Червня 2019 Book24.ua

Спеціально до початку літніх канікул видавництво BookChef представило добірку книг для юних читачів. Варто відзначити, що це вже не зовсім дитячі книги, в цю серію входить безліч класичних творів, які буде дуже цікаво прочитати не лише дітям та підліткам у віці від 8 до 17 років, а й дорослим.

7 Червня 2019 Book24.ua
Международный фестиваль «Книжный Арсенал» уже стал традиционным. Его открытия с нетерпением ждут как издательства, чтобы представить свои новинки, так и читатели, чтобы узнать о новых произведениях и пообщаться с интересными людьми. В этом году ведущими украинскими издательствами было представлено множество интересных произведений. Ниже представлена вторая часть книг, которые могут заинтересовать читателя.
4 Червня 2019 Book24.ua

Книжковий Арсенал - наймасштабніша подія року в книжковому світі. Він дарує можливість знайти новинку до смаку, навіть досвідченому українському читачеві. Давайте разом дізнаємося, повз яких новопредставлених книг 2019 року не можна пройти, які ідеї несуть ці твори і чим здивують.

30 Травня 2019 Book24.ua

Класична література вчить любити свою Батьківщину та оточуючих людей, жити по совісті та допомагати ближнім. В таких творах підіймаються актуальні, в усі часи, теми – добра та зла, любові та ненависті, патріотизму та багато інших. Саме тому, так важливо прищеплювати любов до класичної літератури з самого дитинства. І нижче представлені книги ювіляри 2019 року, які буде цікаво прочитати як дітям, так і дорослим.

27 Травня 2019 Book24.ua
Слідкуєте за життям та діяльністю відомих політиків? Якщо ви бажаєте знати чим захоплюються та які книги читають політики, тоді знайомтеся з представленої нижче добіркою та обирайте, який з цих творів ви прочитаєте першим.
21 Травня 2019 Book24.ua

Не знаєте, що почитати у відпустці? Тоді зверніть увагу на представлену нижче добірку книг для відпустки на морі, в горах або подорожах. На сторінках цих творів автори розповідають захоплюючі історії, які дозволять вам відволіктися від сірих буднів, розширити світогляд, дізнатися багато нового та просто відпочити.