RSS
27 Лютого 2020 Book24.ua

Страшні родинні таємниці, містика, маніяки та загадкові вбивства – книги у жанрі гостросюжетного детективу та трилери точно не дадуть вам занудьгувати. Від цих творів просто неможливо відірватись, адже ви не зможете спокійно спати, поки не дізнаєтесь, чим же все закінчилось. І нижче ми представили вашій увазі топ 10 гостросюжетних книг, сюжет яких неабияк полоскочить ваші нерви.

14 Лютого 2020 Book24.ua

Лютий – це час, коли нам нестерпно хочеться, аби весна прийшла швидше. Новорічного настрою уже немає, різдвяні декорації складені у ящик, надворі сіро і пасмурно. Ще й снігу не видно. А щоб зробити чекання приємнішим, маємо для вас інструкцію: відвідайте цікаву презентацію, прочитайте новинку від українських видавництв і обговоріть прочитане у літературному клубі. За потребою повторити те саме з іншою книгою. Повірте, лютневі дні пролетять непомітно.

7 Лютого 2020 Book24.ua
Якою має бути ідеальна книга книголюба? Щоб там було про читання та книги (приємно читати про людей зі схожими цінностями) і про вигаданих та справжніх письменників (яке воно – закулісся письменництва?). Ще додайте атмосферні описи і трохи сімейних таємниць. Ось вам і рецепт ідеальної книги.
А щоб чекати на весну було легше і приємніше, ми знайшли для вас аж 5 художніх атмосферних книг про книги і читання.
7 Лютого 2020 Book24.ua
Інноваційні продукти, актуальні теми, контроверсійні спікери і короткі виступи – це все про відому конференцію TED. Її гасло – «ідеї, варті поширення». І недаремно, адже окремі лекції переглянуло 60 мільйонів людей з усього світу. Ми пропонуємо вам познайомитися із книгами найкращих спікерів: Мішель Обами, Деніела Пінка, Елізабет Ґілберт, Дена Аріелі та Адама Ґранта.
3 Лютого 2020 Book24.ua

Минуло майже 10% нового року. Здивовані? Ми теж. Скільки книг вже встигли прочитати у 2020? А скільки з них обговорив на зустрічах літературних клубів? Ото ж бо й воно. Хутчіш надолужувати втрачене, адже лютий багато на книжкові події.

29 Січня 2020 Book24.ua

Щоб створити успішний бізнес необхідно не тільки мати ідею та стартовий капітал, але і знати, як правильно організувати робочий процес. Кращим джерелом інформації в даній ситуації стануть книги, на сторінках яких представлені історії успіху впливових бізнесменів, а також створених ними корпорацій та світових брендів. У цій добірці ви знайдете топ-5 книг про бізнес, які не просто надихають та вселяють впевненість, але і допомагають інакше поглянути на звичні речі.