RSS
8 Січня 2020 Book24.ua

Олів’є доїли, родичів відвідали, на головну ялинку подивилися. Що далі? Писати мрії, планувати книги, які хочете прочитати у 2020 році, а ще – відвідувати книжкові презентації та літературні клуби. Які? Читайте далі.

8 Січня 2020 Book24.ua

Майкл Корс казав: «Особистий стиль – це усвідомлення себе, свого способу життя і тіла. Потрібно вибирати одяг, який стане найкращим вашим обрамленням, тоді ви станете зіркою». Так, стиль – це не лейбли чи марки, це зовнішнє відображення вашого внутрішнього світу. Але одягатися стильно – це не те вміння, яке дається людям з народження. Цьому мистецтву треба вчитися. Нижче – 5 книг про стиль із корисними порадами, красивими ілюстраціями і практичними лайфхаками. Новий Рік – ідеальний час, щоб змінити життя. Чому б не почати з гардеробу?

16 Грудня 2019 Book24.ua

Кінець року – ідеальний час, аби підсумувати прожитий рік та написати плани на наступний. Книжкові плани також: скільки книг прочитали за 2019, що будете читати у 2020, на які романи звернути увагу та що новенького з нон фікшина купити. Щоб не розгубитися у літературному різноманітті – приготували для вас афішу заходів, серед яких є навіть підсумки року та десятиліття. Не пропустіть!

15 Грудня 2019 Book24.ua

Ошо – знаменитий містик та відомий на весь світ гуру, щоб засвідчити неоіндуїзм. Він широко відомий своєю критикою існуючих традиційних релігій та соціалізму Махато Ганді. Філософія Ошо відрізняється еклектичністю, а також поєднує в собі тантризм, даосизм, дзен, суфізм, хасидизм, християнство та інші течії. Але головне, що вся його філософія спрямована на те, щоб допомогти людям пізнати себе та жити вільно.

13 Грудня 2019 Book24.ua

Навесні 2020 року виходить книга про бізнес-принципи Дмитра Дубілета, співзасновника інтернет-банку monobank, у минулому  IT-директора «ПриватБанку», а нині — міністра Кабінету Міністрів. Книга матиме назву «Бізнес на здоровому глузді. 50 ідей, як домогтися свого». Книгу готує до друку видавництво Bookchef у партнерстві з медіа MC.today.

12 Грудня 2019 Book24.ua
Відзвучали останні акорди маршу Мендельсона, розгорнули всі весільні подарунки, прочитали всі привітання в соцмережах. А що далі? Починається сімейне життя з рутиною і щоденними проблемами. На жаль, не існує уроків в школі чи пар в університеті, на яких вчили б долати сімейні труднощі. Але, на щастя, є книги про те, як будувати гармонійні стосунки в сучасному світі. Ми обрали для вас 5 з практичними порадами і цікавою теорією.