RSS
28 Серпня 2019 Book24.ua

Літо, як завжди, пролетіло дуже швидко, і ось уже школярі знову відправляються в дорогу за новими знаннями. А кращими помічниками в цьому, звичайно ж, є книги. У цій добірці ми представили кращі видання для дітей 8 – 12 років, написані українською мовою. Дані твори є класикою української літератури, тому їх буде цікаво прочитати не лише школярам, але й дорослим.

16 Серпня 2019 Book24.ua

Україна – це модно. Україна – в тренді. Про Україну говорять, за неї вболівають та хвилюються мільйони свідомих громадян. Країна пережила складні часи на шляху становлення своєї незалежності, та, як відомо, виборює цю незалежність і нині. Безліч книг присвячено Україні: її історії, сучасності, культурі та мистецтву, політиці, традиціям тощо. Для всіх, хто цікавиться Україною та хоче дізнатися ще більше про цю державу, ми зробили добірку книг, які варто прочитати напередодні 28-ї річниці Незалежності України.

15 Серпня 2019 Book24.ua

Не поспішайте ставити кому в першій фразі, поки не побачите, які літературні події відбудуться найближчим часом. Тут і читання поезій, і книжкові презентації, і пізнавальні лекції, і літературні клуби. Таке точно не можна пропустити.

15 Серпня 2019 Book24.ua

Незважаючи на всю складність та відповідальність професії лікарів, у багатьох медики асоціюються з романтикою. І це не дивно, адже вони щодня рятують життя, стикаються з людськими долями та різними курйозними ситуаціями. Але головне, що вони мають величезний багаж знань та завжди готові поділитись ними з оточуючими. Нижче представлена добірка кращих сучасних книг про лікарів 2018 – 2019. На сторінках цих творів вони розповідають про лікарню, пацієнтів, своє життя, боротьбу зі страшними недугами та багато іншого.

15 Серпня 2019 Book24.ua

Дитячі книги розвивають, розважають, повчають, викликають море емоцій та змушують співпереживати. А щоб дитина почала любити книги, дуже важливо правильно обирати оповідання та твори. І нижче ми представляємо вашій увазі дитячі книги-бестселери, які неодмінно повинні бути у вашій домашній бібліотеці.

15 Серпня 2019 Book24.ua

Всім прекрасно відомо, що в житті дитини батько відіграє таку ж важливу роль, як і мама. Але якщо будь-яка мама інтуїтивно знаходить спільну мову зі своєю дитиною, то татам часом буває дуже важко. А так як запорукою щасливої сім'ї є взаєморозуміння дітей та батьків, дуже важливо, щоб батько зміг знайти шлях до серця дитини та стати для неї справжнім Татом. Нижче вашій увазі представлені книги про виховання дітей для тат. Ці книги написані досвідченими психологами та татами, тому допоможуть швидко знайти простий шлях взаєморозуміння зі своїми дітьми.