RSS
5 Серпня 2019 Book24.ua

До кінця літа лише місяць! Встигли зробити все заплановане? Відкривайте свій список справ на літо і перевіряйте. Якщо ж ні, то маєте ще 31 день для того, щоб покупатися, зустріти світанок, прочитати стос куплених книг і відвідати декілька цікавих презентацій. З останнім ми допоможемо, адже зібрали найцікавіші книжкові події, які відбудуться у серпні.

5 Серпня 2019 Book24.ua

Успішний український бізнесмен, меценат, власник і генеральний директор холдингу «Global Spirits», YouTube-блогер, а відтепер ще й автор книги – все це про Євгена Олександровича Черняка. Його ім'я фігурує в рейтингах найбагатших людей України, а на його YouTube-канал під назвою «Big Money» підписані 350 тисяч користувачів. Євген Черняк веде активну громадську діяльність – є віце-президентом федерації тенісу України, засновником благодійного фонду «Патріот Запоріжжя», розвиває Національний заповідник Хортиця, займається поверненням в Україну реліквій, пов'язаних з українським козацтвом.


29 Липня 2019 Book24.ua

Ернест Гемінґвей – видатний письменник, лауреат Пулітцерівської та Нобелівської премії, який прославився на весь світ не тільки творами, але й своїм життям, багатим на пригоди та цікаві події. Твори Гемінґвея відрізняються особливим стилем. В них автор розповідав про все, що його оточує, відверто говорив про свої почуття, розкривав межі людського життя та описував непрості взаємовідносини між людьми.

Варто зазначити, що книги Гемінґвея і сьогодні користуються величезною популярністю в усьому світі, і нижче вашій увазі представлені найкращі твори автора.

29 Липня 2019 Book24.ua
Кожна дівчина та жінка прагне бути красивою, тому постійно намагається стежити за собою, виконуючи різні доглядові процедури. Безумовно, сьогодні на просторах інтернету можна знайти багато цікавої інформації про те, як доглядати за собою в домашніх умовах, як виконувати різні косметичні процедури та залишатися молодою, однак представлена нижче добірка книг про красу для дівчат є дійсно унікальною. На сторінках цих книг ви знайдете безліч корисної інформації щодо того, як зберегти свою молодість, здоров'я і завжди залишатися красивою та привабливою.
29 Липня 2019 Book24.ua
Про жіночу дружбу ходить безліч легенд. Одні вважають, що її зовсім не існує, інші не уявляють і дня без своєї подруги. І дійсно, вона дуже відрізняється від чоловічої. Бувають ситуації, коли між подругами киплять сильні пристрасті, але вже через деякий час вони зовсім забувають навіть про причини сварки та знову не уявляють і дня одна без одної. Саме тому зовсім не дивно, що літератори не змогли обійти цю цікаву тему, і нижче до вашої уваги представлені найяскравіші книги у жанрі прози.
29 Липня 2019 Book24.ua
«На небі тільки й розмов, що про море.» – фраза із фільму «Достукатись до небес» вже давно стала крилатою. Але не лише на небі – влітку і на землі всі думки, сни та розмови про море. Яке воно? Ми обрали для вас 5 найбільш атмосферних книг про морську стихію.

Книги, в яких море – це місце події, персонаж, настрій. Відчуйте запах моря і розчиніться в цих атмосферних історіях. В них лише один мінус – одразу хочеться на море.