RSS
17 Вересня 2020 Book24.ua
Щоб бути успішним у бізнесі, необхідно володіти знаннями. І чим вища обізнанність підприємця у фінансовому і психологічному полі, тим простіше йому пройти через будь-які випробування, що так чи інакше впливають на ведення справи. Ось і зараз, пандемія covid-19 внесла свої корективи в роботу всіх без винятку підприємств.

Пропонуємо вам ознайомитися з деякими новинками бізнес-літератури, які українські видавництва підготували до щорічного Букфоруму. Який теж, до речі, змінив свій формат і буде працювати в онлайн режимі.
16 Вересня 2020 Book24.ua
16 - 20 вересня відчинить свої онлайн-двері для найширшого кола книголюбів з усього світу 27-й Львівський міжнародний BookForum. У складні часи пандемії українські видавництва працюють для нас, тішачи все новими і новими цікавими і корисними книгами. Для шанувальників художньої літератури ми зробили підбірку деяких з них.
15 Вересня 2020 Book24.ua

2020 рік став для всього світу роком онлайн-формату. Не виключенням став і 27-й Львівський міжнародний BookForum, що відбудеться 16 – 20 вересня. Незвичний для дійства онлайн-формат дозволить бути присутніми на фестивалі набагато більшій кількості людей зі всього світу, без необхідності приїжджати безпосередньо до Львова.

Українські видавництва підготували багато новинок. Топ-тема під час пандемії covid-19 – книги про медицину і здоров’я. Декілька найцікавіших новинок пропонуємо переглянути прямо зараз.

14 Липня 2020 Book24.ua

Маємо дві новини: добру і погану. Почнемо з другої – до закінчення літа менше 50 днів. А добра? Ще не все втрачено – ви встигаєте втілити всі свої плани на літо за ці дні, які залишилися. Як? Читайте книжки із цього списку, виписуйте корисні поради (частково ми вже це зробили за вас) і втілюйте їх у життя.

14 Липня 2020 Book24.ua

Які книжки читати влітку? Душа бажає дивовижних та глибоких історій, але водночас коротких і динамічних. Знайома ситуація? Тоді ми знаємо, які книжки вам точно сподобаються – збірки фантастичних та фентезійних оповідань. Як завжди, обрали для вас 5 найкращих. Читайте огляд і обирайте.

1 Липня 2020 Book24.ua
Восени 2020 року вийде книга про жінок-підприємниць «Big Money. Книга 2» від Євгена Черняка: бізнесмена і ведучого популярного Youtube-каналу про бізнес «Big Money».