Лучшие кулинарные книги 2018 года
Що нового

Кращі кулінарні книги 2018 року

14 Лютого 2019 16:42 Book24.ua

Любите готувати? Бажаєте здивувати своїх близьких вишуканими стравами? В такому разі вам неодмінно варто познайомитися з оглядом кулінарних книг, представлених нижче. В них ви знайдете безліч простих рецептів корисних та смачних страв. А значить, тепер ви завжди зможете приготувати що-небудь смачненьке.


«Чизкейк всередині. Складні й незвичні торти – легко!» и «Чизкейк всередині. Книга друга»

8.jpg9.jpgЦі дві книги популярного блогера Вікторії Мельник моментально стали бестселерами. На їх сторінках автор дає безліч простих та доступних рецептів ідеальних десертів. Тут ви знайдете поради з приготування незвичайних текстур, бісквітів, кремів, мусів, а також використання нових технік. Більш того, автор розповідає, як правильно обрати інвентар та покроково вчить робити ідеальний декор. Іншими словами, прочитавши ці дві книги, ви відчуєте себе справжнім кондитером.

«Выбор Джейми. Мировая кухня» 

3.jpgДжеймі Олівер – британський кухар та відомий мандрівник. На сторінках цієї збірки він представив добірку рецептів різних кухонь світу. Тут наведені покрокові рецепти закусок, супів, гарячих страв, випічки, десертів та напоїв. Крім того, автор дає безліч корисної інформації про харчову та енергетичну цінність представлених страв. А яскраві фотографії роблять книгу ще більш цікавою для прочитання.

«Вкусный Понедельник. Готовим на раз-два! Быстрые рецепты за 30 минут» 

4.jpgЯкщо ви думаєте, що за півгодини неможливо приготувати нічого смачного, то ви глибоко помиляєтеся. І переконає вас у цьому Наталія Середа. Вона не просто зруйнує стереотипи, а і на власному прикладі покаже, як за 30 хвилин можна приготувати безліч поживних та дуже смачних страв. У книзі зібрані рецепти з різних куточків світу - від європейської до азіатської, від соковитих стейків до вегетаріанських страв. А це означає, що маючи її під рукою, ви в будь-якій ситуації знайдете що приготувати.

«Давай позавтракаем!»

5.jpgСьогодні вже ні для кого не секрет, що сніданок має бути ситним та корисним. І якщо вам набридлі традиційні бутерброди, вівсянка або яйця, то неодмінно зверніть свою увагу на цю книгу. Її автор – відомий блогер Олеся Купрін, пропонує вам безліч незвичайних, але дуже простих рецептів, які допоможуть урізноманітнити ваш ранок. Кожен із запропонованих рецептів доповнений теплою історією від автора. А головне, що тепер вам не доведеться вранці довго думати, що приготувати, адже взявши в руки цю книгу, ви зможете подати своїм близьким на сніданок віденську вафлю, банановий пудинг, пиріжки або гранолу власного приготування.

«Підкори свою кухню»

6.jpgЦікава та пізнавальна книга, автором якої є відома телеведуча та шеф-кухар Енн Баррел. Твір складається з десяти розділів, в яких представлена ​​величезна кількість рецептів та технік приготування різних страв, напоїв і десертів. Авторка навчить вас з легкістю готувати вишукані ресторанні страви, а також розповість про те, як робити презентацію. Іншими словами, якщо ви хочете постійно дивувати своїх близьких кулінарними шедеврами, то в вашому арсеналі обов'язково має бути ця книга.

«Мороженое. Вкус нашего детства» 

7.jpgЦе не просто збірка рецептів, це подорож в щасливе дитинство. Її оформлення чимось нагадує радянські кулінарні книги, так як на її сторінках розміщено безліч фотографій того часу. Тут представлені різноманітні рецепти улюбленого багатьма десерту. Тепер ви зможете самі готувати ескімо, пломбір, бородіно, ласунку, морозиво з ягодами та фруктами, торти та тістечка з морозива. Ірина Чадеєва, як завжди, змогла настільки цікаво піднести інформацію, що вам захочеться знову і знову готувати морозиво за новим рецептом.

Представлену вище добірку можна сміливо назвати кращими кулінарними книгами для початківців. Але навіть якщо ви знаєте безліч рецептів, ви неодмінно знайдете для себе щось цікаве.


Автор: Світлана Варук