Нестандартный подход: секрет успеха мировых брендов и влиятельных бизнесменов
Що почитати

Нестандартний підхід: секрет успіху світових брендів та впливових бізнесменів

29 Січня 2020 12:58 Book24.ua

Щоб створити успішний бізнес необхідно не тільки мати ідею та стартовий капітал, але і знати, як правильно організувати робочий процес. Кращим джерелом інформації в даній ситуації стануть книги, на сторінках яких представлені історії успіху впливових бізнесменів, а також створених ними корпорацій та світових брендів. У цій добірці ви знайдете топ-5 книг про бізнес, які не просто надихають та вселяють впевненість, але і допомагають інакше поглянути на звичні речі.


«NETFLIX. Ця ідея ніколи не спрацює», Марк Рендольф

Нестандартний підхід: секрет успіху світових брендів та впливових бізнесменівКнигу не можна назвати бізнес-підручником, однак в ній представлено безліч корисних порад успішного бізнесмена щодо того, як грамотно використовувати свої перспективні ідеї та швидко перетворити її в прибутковий бізнес-кейс. Ця драматична бізнес-історія також розповість вам про те, як не звертати увагу на оточуючих, не слухати чиїсь сумніви та слідувати за мрією.

Твір побудовано на спогадах Марка Рендольфа – підприємця та співзасновника відомою по всьому світу платформи Netflix. Варто зазначити, що сьогодні Netflix кардинально змінила сферу IT-технологій, що наробила чимало галасу в Голлівуді. При цьому, ідею створення платформи Netflix спочатку ніхто не хотів підтримувати, і тільки завдяки вірі в створене, Рендольфу та його партнеру Ріду Гастінгсу вдалося зацікавити своїм продуктом інвесторів та покупців.

buttom_960_212.png


«Історія Airbnb: Як троє звичайних хлопців підірвали готельну індустрію», Лей Галлагер

Нестандартний підхід: секрет успіху світових брендів та впливових бізнесменівЯкщо ви не уявляєте свого життя без подорожей, то напевно вже не раз потрапляли на сайт Airbnb. Тут представлена інформація про житло, яке здається в оренду по всьому світу. Куди б ви не вирішили відправитись, на цьому сайті ви неодмінно знайдете собі відповідне житло.

На сьогоднішній день Airbnb вважається одним з найбільш успішних стартапів у всьому світі, і якщо ви хочете дізнатись неймовірно захоплюючу історію створення такого успішного бізнесу, вам неодмінно треба прочитати цю книгу. Автор зумів не тільки цікаво розповісти про історію успіху Airbnb, але і наочно показати, що якщо не відступати від своєї мети та вірити в неї, ви обов'язково досягнете бажаного, чого б це вам не коштувало.

На сторінках книги ви знайдете безліч корисних порад з розвитку бізнесу, але головне, що цей твір надихає на нові відкриття та досягнення, тому його потрібно прочитати всім, хто вирішив відкрити власну справу.

buttom_960_212.png


«Точка кризиса. Секреты успеха в критических обстоятельствах», Брайан Трейсі

Нестандартний підхід: секрет успіху світових брендів та впливових бізнесменівБудь-яка корпорація або компанія не застрахована від труднощів, несподіваних проблем чи кризи, тому, щоб утримати свою справу на плаву, керівник зобов'язаний знати, як своєчасно та правильно реагувати на цей виклик долі.

Автор книги, провідний експерт з психології професійного зростання Брайан Трейсі, не просто розповідає про те, як вибратись з труднощів та утримати компанію на плаву, але і наочно показує, як опинитись на висоті в тих ситуаціях, коли в інших все йде шкереберть.

Кожна глава книги розкриває нові секрети, але головне, що запропоновані автором стратегії допоможуть вам:

•         взяти ситуацію під контроль;

•         навчитись зберігати спокій за будь-яких обставин;

•         налагодити комунікації з потрібними людьми;

•         навчитись усувати бар'єри, які заважають швидкому вирішенню проблеми;

•         бути впевненим у собі та показувати цю впевненість оточуючим;

•         використовувати внутрішні ресурси та багато іншого.

Поради, представлені на сторінках цієї книги, допоможуть вам подолати будь-які кризи, що виникають в бізнесі, навчать зосереджуватись на рішеннях, а не самих проблемах та завжди виходити переможцем.

buttom_960_212.png


«Третья дверь. Секретный код успеха Билла Гейтса, Уоррена Баффетта, Стива Возняка, Леди Гаги и других богатейших людей мира», Алекс Банаян

Нестандартний підхід: секрет успіху світових брендів та впливових бізнесменівЗахоплююча книга повідає вам про те, як нікому не відомий студент Алекс Банаян задумав взяти інтерв'ю у Тіма Феррікса, Пітбуля, Леді Гаги, Стіва Возняка, Марка Цукерберга, Ларрі Кінга, Білла Гейтса та інших відомих людей нашого часу. При цьому Банаян поставив собі за мету не просто поговорити з цими людьми, а з перших вуст дізнатись їх історію успіху, і він реально зробив це.

Варто зазначити, що на сторінках цієї книги представлені не тільки історії знаменитих людей, але й історія успіху самого автора. Алекс Банаян відверто говорить про те, що він наполегливий та везучий, але щоб втілити в життя все задумане, йому доводилось проявляти максимум рішучості та кмітливості, бути відкритим, довіряти людям та залишатись оптимістом, незважаючи ні на що. Книга вийшла дуже мотиваційною та надихає, а ще в неї багато класних ідей для саморозвитку.

Причин купити цю книгу величезна безліч, але до основних з них варто віднести:

•         історії про те, як найуспішніші люди в світі починали свою кар'єру;

•         захоплюючі інтерв'ю з Шуга Рей Леонард, Квінсі Джонс, Джейн Гудолл, Майя Анжелу та багатьма іншими;

•         наочне керівництво про те, як хитрощами проникнути на збори акціонерів великих корпорацій або закриті вечірки зірок;

•         особисті інсайти та поради відомих людей.

Ця книга для тих, хто хоче домогтись успіху в житті.

buttom_960_212.png


«Вони всіх зробили! Як великі підприємці побудували свої імперії і як повторити їхній успіх», Гарі Вайнерчук

Нестандартний підхід: секрет успіху світових брендів та впливових бізнесменівГарі Вайнерчук знає все про те, як за допомогою інтернет-платформи дати старт успішному бізнесу. І це не дивно, адже сучасні реалії диктують жорсткі принципи реклами, а наявність особистого бренду – має вирішальне значення для підприємницького успіху.

На сторінках цієї книги ви знайдете безліч практичних порад про те, як розкрутити свій бізнес-продукт в соціальних мережах та зробити його популярним. Автор не тільки розповідає про основні інструменти, але і розсекречує маловідомі нюанси та інноваційні хитрощі, які допомагають суттєво поліпшити традиційні стратегії розвитку.

Книгу варто прочитати тим, хто дійсно хоче стати профі, самостійно просувати свій бренд, досягати колосальних успіхів та отримувати прибуток.

Представлені роботи, надихнуть вас на нові дії та починання, тому уважно вивчайте їх поради та застосовуйте на практиці.

buttom_960_212.png


Автор – Світлана Варук