RSS
26 Жовтня 2021 Book24.ua

«Ґерда. Історія одного китеняти», автора Петера Кавецкі та ілюстратора Андріано Махо – це розповідь про прагнення та мрії, про перемоги, розчарування та злети, а також про радощі та прагнення жити тут і зараз. Про те, що зупинитися – це значить, здатися без бою, і що «серце – життєвий компас» – саме воно й покаже вірний шлях.

6 Жовтня 2021 Book24.ua

Перший місяць осені був по-справжньому особливим, адже саме у вересні відбулися аж чотири масштабні книжкові фестивалі в різних куточках нашої країни. Серед них —  Міжнародний книжковий фестиваль «Book space 2021» у місті Дніпро, «XII Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz» у Чернівцях, «Львівський міжнародний 28 BookForum» у Львові та книжковий фестиваль «Mariupol Open Book» у Маріуполі. Спеціально до цих заходів безліч українських видавництв підготували найрізноманітніші новинки будь-яких жанрів, щоб урочисто представити їх читачам на фестивалях. Ми зібрали для вас найцікавіші книги, які були презентовані у вересні, і тепер готові розповісти про них вам у вигляді нашої традиційної добірки.

21 Вересня 2021 Book24.ua

Метью Макконагі — американський актор і продюсер. За його плечима — акторська робота у понад 60-ти фільмах, 7 режисерських і продюсерських робіт, премії "Оскар" та "Золотий глобус" за найкращу чоловічу роль у стрічці "Далласький клуб покупців" (2014), премія "Сатурн" за роль у стрічці "Кілер Джо" та інші нагороди. Успіх Макконагі беззаперечний. Та що ж допомогло йому піднятися по кар'єрних сходинках? Як актор долав труднощі та що давало йому сили? Своїми думками він ділиться у книзі "Зелене світло", яка вийшла друком у видавництві BookChef українською мовою.

Завдяки цій книзі ви можете поспілкуватися із Метью Макконагі, ніби зі своїм давнім другом. Ми зібрали для вас найцікавіші цитати із книги, щоб ви могли ознайомитись із частинкою секретів світової кінозірки.

7 Вересня 2021 Book24.ua

Ось і підійшов до кінця останній місяць літа. Для когось ця пора пролетіла зовсім непомітно, а хтось, можливо, вже давно почав відраховувати дні до настання осені. Проте, серпень знову порадував книголюбів різноманітними новинками будь-яких жанрів. Історії, які ми зібрали для вас у цій добірці, стануть як і хорошим подарунком для близьких людей, так і чудовою компанією в прохолодні вечори осені для вас самих. Книги з психології, фантастика, подорожі, мемуари – все це презентували нам видавництва в серпні, тому гайда обирати для себе новинки.

2 Вересня 2021 Book24.ua
Її віршами зачитується інтернет. За її творчістю стежить сто десять тисяч користувачів у соціальній мережі Instagram. Серед її шанувальників — десятки зірок. Але скромно вона не вважає себе поетом, але людиною, яка пише вірші. А геніями називає тих, хто пише просто, зрозуміло, доступно кожному. Знайомтеся, непоетеса Яна Мкр.
3 Серпня 2021 Book24.ua

Другий місяць літа вже підійшов до кінця. У багатьох він був насичений різними подіями, для когось це була чудова пора відпочинку, проте найголовніше те, що липень знову приніс нам безліч неймовірних книг, кожна з яких неодмінно знайде своїх читачів. У цій добірці ми зібрали для вас 10 найкращих історій різноманітних жанрів від наших улюблених видавництв. Психологія, підліткова проза, наукова фантастика, енциклопедія та ще багато книг на будь-який смак можуть знайти своє місце на вашій поличці.