Стой и свети. Стихи о тебе
Що нового

Стой и свети. Стихи о тебе

2 Вересня 2021 9:13 Book24.ua

Разум учит сердце, а сердце — плохой студент
Верит и делает глупости — это его урок
И на все поучения у сердца один ответ:
«Тот, в ком проснулись чувства, —
в нем же проснулся Бог

Та дівчина, що просто пише вірші

2018-09-30_10-50-19__9faa6206-c49e-11e8-9a4b-f9941d0fcf06.jpgЇї віршами зачитується інтернет. За її творчістю стежить сто десять тисяч користувачів у соціальній мережі Instagram. Серед її шанувальників — десятки зірок. Але скромно вона не вважає себе поетом, але людиною, яка пише вірші. А геніями називає тих, хто пише просто, зрозуміло, доступно кожному. Знайомтеся, непоетеса Яна Мкр.

Яні двадцять сім років. Після школи вона вступила на факультет світової політики. Однак політологом так і не стала. Зате завжди захоплювалася музикою, читала Ошо, Карлоса Кастанеду і писала. Писала, як і більшість дівчат-підлітків. Писала про особисте. Писала вірші, в яких ділилася думками і помічала нетривіальне. А одного разу набралася сміливості та поділилася одним з віршів у своєму інстаграмі. Роботу не підписала. І понеслося. Спочатку вірші хвалили в коментарях, потім полетіли репости, з'явилися тисячі нових підписників, в тому числі зіркових.

Яна каже, що вірші допомагають їй проживати та приймати свої емоції, і негативні, і позитивні.

Стой и свети

eacff74cd2ebb1365256c85dbe46ab73.jpgУ Яни виходить друком третя збірка віршів «Стой и свети. Стихи о тебе» і це вже бестселер. Не дивно: кожен вірш Яни — це суміш відвертих почуттів, філософії, глибини, незвичайного ритму і незаяложених рим.

Кожен рядок — це відверта розповідь про себе, думки, переживання — все те, що складно утримати в собі. Все те, що вимагає виходу на волю. Все те, що знайоме і зрозуміле кожній людині.

«Стой и свети» — це вірші про свободу і безкомпромісність. Про самовираження та вірність самому собі. Про любов і про самотність. Це поезія, яка йде в ногу з часом і потрапляє прямо в серце.

Книга доступна до передзамовлення на book24, замовляйте зараз і отримайте свій екземпляр першими.

buttom_960_212.png