RSS
17 Вересня 2019 Book24.ua
«Дитячих книг забагато не буває!» – це девіз не лише книголюбів та батьків, а й видавців. Бачили, скільки новинок вони підготували? Ми пропонуємо огляд п’яти книг, які точно зацікавлять вашу малечу.
17 Вересня 2019 Book24.ua

На старт, увага, руш! Розпочався найбільш книжковий тиждень року – 26-ий BookForum. Українські видавництва підготували стільки крутих новинок, що можна і розгубитися. Куди бігти? Що купувати? На що звернути увагу? Зберігайте спокій і читайте далі – ми підготували для вас 5 новинок у жанрі нон-фікшн, які вартують вашого часу і грошей.

17 Липня 2019 Book24.ua

13 листопада 2018 року вийшла книга колишньої першої леді США, Мішель Обами, під назвою «Becoming». Вона очолює світові рейтинги з моменту публікації і за короткий період стала справді визначною. За перший тиждень було продано 1,4 млн примірників, і вже зараз про неї говорять, як про найпопулярніші мемуари за всю історію жанру.

У вересні книга вийде українською мовою у видавництві BookChef. Над проектом працюють перекладач — Максим Гоцацюк, літературний редактор — Тамара Клюкіна та керівник едиційної команди — Євген Плясецький.

Розповідаємо, чим особлива ця книга і чому її вихід українською мовою в такі терміни — велика гордість.
14 Лютого 2019 Book24.ua

Любите готувати? Бажаєте здивувати своїх близьких вишуканими стравами? В такому разі вам неодмінно варто познайомитися з оглядом кулінарних книг, представлених нижче. В них ви знайдете безліч простих рецептів корисних та смачних страв. А значить, тепер ви завжди зможете приготувати що-небудь смачненьке.

21 Грудня 2018 Book24.ua

Грати і розвивати логіку, мислення, здатність створювати передбачення ... Чари? Реальність разом з настільною грою «Лавка чудес» TM LUDUM! Тренувати свої «сірі клітинки» можна надзвичайним чином! Так одного разу вирішив наш креативний чарівник і світ побачила магічна стратегія «Лавка чудес».

6 Грудня 2018 Book24.ua
Ігрові набори серії «День/Ніч» TM LUDUM стирають примхливу межу між активними розвагами і спокійним вечірнім відпочинком. Їх основне завдання – зайняти дитину з користю для настрою і розвитку. Це готове рішення для батьків і цілий світ захоплюючих пригод для малюка!