RSS
21 Травня 2019 Book24.ua

Не знаєте, що почитати у відпустці? Тоді зверніть увагу на представлену нижче добірку книг для відпустки на морі, в горах або подорожах. На сторінках цих творів автори розповідають захоплюючі історії, які дозволять вам відволіктися від сірих буднів, розширити світогляд, дізнатися багато нового та просто відпочити.

16 Травня 2019 Book24.ua

Фільми за романами Кінга завжди користувалися величезною популярністю, і це не дивно, адже захоплюючий сюжет, наскрізь пронизаний загадками та страхом. Бажаєте полоскотати свої нерви? Тоді подивіться кращі фільми, зняті за книгами короля жахів.

19 Березня 2019 Book24.ua

Бажаєте постійно вдосконалювати свою англійську? Тоді вам неодмінно варто звернути увагу на англомовні книжки. Саме вони допоможуть вам отримувати справжнє задоволення від вивчення мови. І щоб бажання ⁠не зникло з першої ж сторінки, треба правильно обрати твір.

30 Січня 2019 Book24.ua

Вечірнє читання є одним з найважливіших моментів у спілкуванні батьків та дітей, адже воно дарує можливість ненадовго перенестися у чарівний світ чудес та дозволяє змалечку прищепити дитині смак до літератури. І нижче представлена ​​добірка книг, які неодмінно треба прочитати своїм дітям на ніч.

24 Січня 2019 Book24.ua

Останнім часом книги про АТО стали дуже популярними, і це не дивно, адже події, що відбуваються на сході країни, стосуються кожного українця. Щодня ми стежимо за новинами із зони АТО, однак сьогодні про події на сході України можна дізнатися не тільки з інформаційних випусків, а й з книжок. Вони написані людьми, які там побували та на власні очі бачили весь жах того, що відбувається. І нижче представлений огляд нових книг про АТО, в яких розказано не тільки про гібридну війну на Донбасі, а й про переплетіння героїзму та зради, любові та ненависті, горя та радості, а також про багато-багато іншого.

16 Січня 2019 Book24.ua

Підліткова література – це вже не просто дитячі історії з нехитрим сюжетом, адже в них піднімають актуальні питання, які так бентежать хлопчиків та дівчаток у 12, 13, 14 та 16 років. Перше кохання, дружба, зрада, визнання серед однолітків та взаємовідношення з батьками, – все це їх хвилює і вони, читаючи книги, намагаються знайти відповіді на свої питання.