«Will» История об успехе, мечтах и препятствиях
Що нового

«Will. Вілл» Історія про успіх, мрії та перешкоди

17 Листопада 2021 7:52 Book24.ua
cover1.jpg

Вілл Сміт – відомий американський музикант й актор, який знявся у понад 40 фільмах і серіалах та був продюсером більше ніж 25 кінострічок. На своєму шляху до успіху чоловік стикався з безліччю перешкод, і про всі незгоди й проблеми він готовий розповісти в новій автобіографічній книзі під назвою «Will. Вілл», переклад якої стане доступним українським читачам уже наприкінці грудня цього року.

Вілл народився 25 вересня 1968 року у Філадельфії у багатодітній родині. Завдяки батькам хлопець, його брат і сестри змогли отримати базову освіту та прожити безпечне й безтурботне дитинство. Ще в підлітковому віці Вілл почав захоплюватися репом, а згодом разом зі своїм другом створив гурт «Ді-Джей Джеззі Джефф & Свіжий Принц», який був надзвичайно популярним серед тінейджерів.

Кар’єра Вілла в кіноіндустрії розпочалась із ситкому «Свіжий Принц із Бел-Ейр», де він зіграв звичайного, схожого на себе підлітка. Згодом були ролі в таких відомих фільмах, як «День незалежності», «Люди в чорному», «У гонитві за щастям», «Фокус» та багатьох інших. Зараз, у свої 53 роки, чоловік може вважатися одним із найкращих американських акторів, який двічі був номінований на премію «Оскар» та п’ять разів – на «Золотий глобус». За даними рейтингу Forbes у 2019 році Вілл зайняв восьму позицію серед найбільш високооплачуваних кіноакторів. Заради досягнення успіху чоловік наполегливо працював і не втрачав жодної можливості, щоб показати світові, на що він здатний. «Мій талант полягає в тому, що я жертвую собою», - неодноразово казав Вілл про свою роботу.

Свою книгу Вілл Сміт писав протягом кількох років і намагався зібрати у ній весь досвід, набутий за довгу кар’єру. Це розповідь про страх, біль, надію, пригоди, пристрасть, силу, справжню мету та найголовніше – любов. «Я маю різні історії та різні погляди на речі. Пишучи цю книгу, я був чесним та намагався створити щось, що було б по-справжньому корисним», - ділиться з фанатами Вілл у трейлері на своєму YouTube-каналі.



Це сильна та надихаюча історія, яка знайде своє місце в серцях мільйонів. Вілл розповість все про досягнення успіху, про свою довгу подорож до самопізнання та про внутрішнє щастя, яке не можна купити ні за які гроші. Мудрість і чесність у кожному слові будь-кому дадуть нові сили й мотивацію на досягнення власних цілей та здійснення найзаповітніших мрій. Читачі зможуть дізнатися про улюбленого актора все, що не знали до того часу.

Варто зазначити, що книгу Віллу допомагав писати Марк Менсон, відомий американський письменник та автор бестселера «Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем». Своїми спільними силами вони створили справжній шедевр та змогли зобразити всі реалії життя геніального актора.

Історія вперше побачила світ 9 листопада, і за цей короткий час її вже прочитали тисячі людей у США. Опра Вінфрі, натхненна книгою, навіть написала: «Це найкращі мемуари, які я коли-небудь читала»

Нове знайомство з Віллом Смітом неодмінно переверне й ваше життя!

buttom_960_212.png

Автор: Анастасія Поляк