RSS
27 Січня 2020 Book24.ua

8% року уже минуло. Неочікувано, правда? Пора втілювати загадане під бій курантів, ставити галочки біля списку із планами та змінювати своє життя на краще. Як? Почніть із формування корисних звичок.

5 звичок, які зроблять ваш рік продуктивним та допоможуть досягнути успіху. І 5 книг, які допоможуть втілити їх в життя.

21 Січня 2020 Book24.ua

Біографії знаменитих людей – це завжди дуже цікаво та пізнавально. Їх історії життя служать наочним прикладом того, що будь-яка людина, незалежно від того, де вона народилась та її соціального статусу, може досягти величезних висот, головне просто цього сильно забажати. І нижче ми продовжуємо вас знайомити з книгами про людей, у яких дійсно є чому повчитися.

16 Січня 2020 Book24.ua

Низка новорічних та різдвяних свят нарешті завершилась, і зараз настав час почати будувати плани та ставити цілі на цей рік. А представлена нижче добірка книг, дозволить вам дізнатися багато цікавого та надихне на нові починання.


15 Січня 2020 Book24.ua

Нам завжди цікаво спостерігати за життям відомих людей та дізнаватися історії їх успіху. І це не дивно, адже ці історії надихають, додають сил та змушують діяти. Представлена нижче добірка книг, якомога краще відповідає всім цим епітетам, адже кожний з цих семи творів розповідає про людей, яких по праву можна назвати сильними особистостями та у яких є чому повчитися.

15 Січня 2020 Book24.ua

Ялинкові прикраси вже складені в ящик, фото та відео з корпоративу переміщені з телефону в приховану папку, остання ложка куті з’їжджена. Режим «давайте після свят» офіційно закінчився. Час писати мрії та плани на 2020 рік.

Вже написали? А пункт про вивчення іноземної мови додали? Яку мову обрали – англійську, щоб дивитися в оригіналі «Гаррі Поттера», польську, щоб прочитати «Відьмака», чи корейську, щоб підспівувати «BTS»? В будь-якому випадку вам знадобляться поради досвідчених поліглотів.

Ми обрали 5 найкращих книг про те, як заговорити будь-якою іноземною мовою за дуже короткий період. Починайте вчити вже в січні – і літню відпустку зможете провести в країні своєї мрії і вільно спілкуватися з носіями мови цієї країни.

8 Січня 2020 Book24.ua

Олів’є доїли, родичів відвідали, на головну ялинку подивилися. Що далі? Писати мрії, планувати книги, які хочете прочитати у 2020 році, а ще – відвідувати книжкові презентації та літературні клуби. Які? Читайте далі.