RSS
23 Жовтня 2019 Book24.ua

2019 рік порадував книголюбів цікавими екранізаціями сучасних бестселерів, класичних романів та маловідомих книг. Однак перед тим як подивитись найкращі екранізації сучасних книг, вам неодмінно варто спочатку прочитати їх. Це дасть волю вашій уяві, і ви зможете самостійно придумувати образи головних героїв та сприймати написане так, як розумієте, саме ви, а не так як це бачать творці фільму. І нижче ми представили список екранізацій книг 2019 року, які безумовно заслуговують вашої уваги, але перше ніж подивитись «Кладовище домашніх тварин», «Маленьких жінок», «Щиголь» та інші фільми з цього списку, вам неодмінно треба прочитати книги, які лягли в їх основу.

22 Жовтня 2019 Book24.ua

Відчуття порожнечі, песимізм, страждання, втрата сенсу життя... Сьогодні депресія вважається одним з найбільш небезпечних захворювань, при цьому все частіше експерти радять не просто бігти від неї, заліковуючи сильнодіючими ліками, а діяти в комплексі та докопуватися до справжньої причини її появи. На думку фахівців, тільки так від неї можна буде позбутися назавжди. І тут варто відзначити, що іноді, коли випадок ще не зовсім запущений, щоб здригнутись та почати знову радіти життю необхідний «чарівний стусан». Таким стусаном можуть стати книги про боротьбу з депресією, на сторінках яких представлені покрокові інструкції щодо виходу із стресу.

Нижче ми представили вашій увазі кращі мотивуючі книги, які просто змусять подивитись на ситуацію з іншого боку та почати діяти прямо зараз.

21 Жовтня 2019 Book24.ua

Якщо ви не уявляєте і дня свого життя без книги, якщо вам цікаві не тільки художні твори, але і біографії письменників, то представлена нижче добірка фільмів дійсно заслуговує вашої уваги. Всі п'ять картин повідають вам ще більше цікавих фактів про життя та творчість відомих письменників. Кожен з цих фільмів про письменників заснований на реальних подіях. Більше того, вони допоможуть вам під іншим кутом поглянути на знаменитих літераторів та надихнуть на власні творчі починання.

21 Жовтня 2019 Book24.ua

Вже сьогодні можна сказати про те, що 2019 рік порадував читачів безліччю цікавих книг на різні тематики. На останніх книжкових форумах презентували новинки та анонсували вихід творів, які варто прочитати кожному з нас. І нижче ми представили вашій увазі топ-книг 2019, які не тільки надихнуть вас, але і допоможуть отримати безцінний досвід, пояснити дітям безліч цікавих фактів та відкрити для себе щось нове.

16 Жовтня 2019 Book24.ua

Сучасні діти дуже розвинуті, вони цікавляться всім, що відбувається поруч та хочуть бути в курсі всіх подій, проте батьки не завжди знають, як правильно відповісти на вже зовсім не дитячі питання своєї дитини. Вирішити цю проблему допоможуть книги, адже читаючи їх, ви не тільки зможете дати правильну відповідь своїй дитині зрозумілою мовою, але й дізнаєтесь для себе багато нової та корисної інформації.

Нижче ми представили вашій увазі добірку з чотирьох книг, в яких простою мовою йдеться про серйозні речі. Ці книги допоможуть вам пояснити дитині, що таке закони, політика, фінанси, як правильно поводитись з грошима, що найголовніше в житті та багато іншого.